Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Lip balms/butters...Loves+hates!!

Την αγάπη μου για τα lip balm θεωρώ πως την έχετε καταλάβει τόσο καιρό.Για μένα είναι απαραίτητα καθώς τα χείλη μου είναι υπερβολικά ευαίσθητα και καταφέρνουν και σκάνε χειμώνα-καλοκαίρι!!!Γι'αυτό θα δείτε πως έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά...πάμε λοιπόν να σας πω ποια αγαπώ και ποια μισώ(δεν έκαναν για μένα...για εσάς μπορεί κάποιο να είναι το αγαπημένο σας!!!)

LOVES
LIPOSAN Classic care
Η παντοτινή μου αγάπη καθώς το θεωρώ κορυφαίο.Το πιο ενυδατικό που υπάρχει και παρότι είναι αρκετά βαρύ...για μένα είναι σχεδόν το μοναδικό που κάνει δουλειά.Έχω τελειώσει άπειρα από αυτό τα τελευταία χρόνια!!

KORRES Lip Butter "Peach"&"Purple"
Τα χρησιμοποιώ κυρίως για το καλοκαίρι στην παραλία καθώς έχουν spf15. Αγαπώ ότι έχει αντηλιακή προστασία!!!

LIPOSAN Lip Butter Vanilla&Macadamia
Σας έχω πει πως μου αρέσει πολύ...αρχικά για την καταπληκτική μυρωδιά του.Αρκετά καλή σύσταση...αλλά όχι όλη η σειρά..καθώς θα δείτε και ένα "αδερφάκι" του στα hates!Εδώ στην Ελλάδα είναι με την επωνυμία Nivea.

APIVITA Lip Care with Propolis
Το θεωρώ σχεδόν εξίσου καλό με το μπλε liposan. Περιέχει κερί μέλισσας και ελαιόλαδο...αν και εμένα μου μυρίζει καρύδα.Σίγουρα τώρα που τελειώνει θα το ξαναπάρω.

YES TO CARROTS Lip Butter
Μυρίζει βατόμουρο και η τόσο περίεργη μυρωδιά του το κάνει ενδιαφέρον.Δίνει μια αρκετά καλή ενυδάτωση.

MADRE BEES Honey lip balm&CHERRY CULTURE Chocolate
Και τα δύο ήταν δώρο με αγορές σε διαφορετικά site.Το πρώτο από το Iherb και μυρίζει απίστευτα έντονα μέλι...που εγώ το λατρεύω.Είναι και οργανικό και κάνει πολύ καλή δουλειά.Το επόμενο είναι από cherry culture και μόνο που μυρίζει σοκολάτα δεν θα μπορούσε να μην είναι στα αγαπημένα lip balms!!!

HATES
MAYBELINE Babylips Intense Care
Σας το είχα δείξει και στο video με τα FAILS καθώς δεν μου άρεσε...ούτε ενυδάτωση ούτε τίποτα..ακόμα και ας είναι το υπερ-ενυδατικό της σειράς.

VASELINE Rosy Lips
Περιέχει λάδι αμυγδάλου και τριαντάφυλλο. Μυρίζει πολύ όμορφα(τριανταφυλλένια) αλλά δυστυχώς το βάζω στα χείλη και μένει εκεί.Δεν απορροφάται όσες ώρες και αν περάσουν και δεν κάνει τίποτα.

NEUTROGENA Levres
Είχα πολλές απαιτήσεις από αυτό καθώς την κρέμα χεριών της εταιρίας την αγαπώ για την δουλειά που κάνει.Δυστυχώς όμως το ενυδατικό χειλιών, πέρα ότι αφήνει πολύ άσπρα τα χείλη μου, δίνει μια πολύ μέτρια ενυδάτωση.

NIVEA Lip Butter "Caramel Cream"
Να το "αδερφάκι"που σας είπα πιο πάνω.Παρότι λατρεύω την καραμέλα...αυτό μυρίζει χαλασμένη καραμέλα και δεν μου αρέσει.Επίσης, είναι πολύ παχύ σαν σύσταση και αφήνει υπερβολικά άσπρα τα χείλη.Αρκετοί λόγοι για να μπει στα hates!

VICTORIA SIL TOUCH Lip balm "Coconut"
Υπέροχη καλοκαιρινή μυρωδιά καρύδας και θα το λάτρευα αν έκανε και κάτι. Είτε βάζεις είτε όχι ένα και το αυτό!Είχα ακούσει πολλά αλλά σε μένα δεν έκανε τίποτα.

L'OCCITANE Lip balm
Μυρίζει μάνγκο και είναι το προϊόν που έκλαψα λίγο που έδωσα τα λεφτά μου καθώς είναι ακριβούτσικο.Προσπαθώ να το χρησιμοποιώ που και που αλλά αλήθεια...πιέζομαι...καθώς ούτε αυτό απορροφάται και είναι αδιάφορο.


Πείτε μου ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα!!!Αγαπώ τα lip balm και τα lip butters καθώς δεν αντέχουν χωρίς αυτά τα χείλη μου!!

Πολλά φιλιαααααα....Πέλη!!!



Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Marrakesh Products!!!

Εδώ και πολύ καιρό είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές για τα προϊόντα της εταιρίας Marrakesh. Το ότι περιέχουν έλαιο αργκάν από το Μαρόκο αλλά και κανναβέλαιο ήταν αυτά που το έκαναν άκρως δελεαστικά.Μόλις λοιπόν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω, χάρηκα πάρα πολύ και πάμε να δούμε τι δοκίμασα αλλά και πως μου φάνηκε το καθένα.

Spray-mask Leave in Treatment & Detangler
Είναι το προϊόν που επέλεξα να δοκιμάσω σε full size καθώς αποτελεί μια θεραπεία-"μάσκα"μαλλιών. Περιέχει έλαιο αργκάν, κανναβέλαιο, μέλι και 9 βότανα.Μυρίζει εξαιρετικά, αν και το άρωμα του δεν μένει πολύ στα μαλλιά.Με βόλεψε πολύ το ότι έχει αντλία ψεκασμού και καθώς είναι αρκετά παχύρρευστο, δεν τελειώνει εύκολα, παρότι το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ.

Αναφέρει πως προσφέρει θερμοπροστασία, αναδομεί και δυναμώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.Μου αρέσει πολύ καθώς είδα διαφορά στα μαλλιά μου στο θέμα ενυδάτωσης και το πιο σημαντικά τα βοηθά να ξεμπερδεύονται εύκολα τώρα ειδικά που τα κάνω σγουρά.

Marrakesh Oil
Είναι το αγαπημένο μου από ότι δοκίμασα...και αυτό που σίγουρα θα αγοράσω.Ένα λαδάκι για τα μαλλιά που αρχικά μυρίζει φανταστικά και μένει για πάνω από 1 μέρα τα άρωμα του(εμένα μύριζαν και μετά από 2 μέρες και ενθουσιάστικα!!). Προσφέρει φοβερή λάμψη στα μαλλιά και τα μαλακώνει κιόλας.Αυτό που παρατήρησα είναι πως μειώνει κατά πολύ το χρόνο στεγνώματος και αυτό μου άρεσε τρελά ειδικά τώρα το καλοκαίρι.Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα κάθε φορά και δεν μου βάρυνε καθόλου το μαλλί.Πλέον είναι ένα από τα αγαπημένα μου λαδάκια μαλλιών!!!

Marrakesh Original Shampoo & Original Conditioner
Το σαμπουάν και το conditioner ήταν αυτά που μου άρεσαν λιγότερο...ίσως γιατί μόνο με τα φακελάκια δεν είχα την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσω αρκετά.Αρχικά, το σαμπουάν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών και περιέχει κάνναβη, έλαιο αργκάν και 5 βότανα.Καθάρισε πολύ καλά τα μαλλιά μου και ήταν αρκετά ήπιο.Το conditioner από την άλλη θα το ήθελα λίγο πιο παχύρρευστο και δίνει μια ήπια μαλακτική δράση.Πιθανότητα έχω συνηθίσει τις μάσκες με την πιο δυνατή δράση γι αυτό και ήθελα κάτι παραπάνω.

KaHm ισιωτικό μαλακτικό
Είχα διαβάσει τις καλύτερες κριτικές γι αυτό το προϊόν και ανυπομονούσα να το δοκιμάσω. Και μόλις το δοκίμασα, απλά ξετρελάθηκα...καθώς ήθελες την απειροελάχιστη ποσότητα και βοηθούσε απίστευτα στο ίσιωμα.Δεν βαραίνει καθόλου την τρίχα και μυρίζει και αυτό υπέροχα,και όντως αξίζει όλες τι καλές κριτικές!

Τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το site της Marrakesh( http://marrakesh.gr/index.php )και μην ξεχνάτε πως συχνά κάνουν και πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις.Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα προϊόντα τους είναι vegan, parabens και gluten free και πως δεν κάνουν δοκιμές σε ζωάκια.

Τα μεταφορικά τους είναι στα 3,80 ευρώ, ενώ για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ είναι δωρεάν.

Έχετε δοκιμάσει κάποια προϊόντα της εταιρίας?Πείτε μου στα σχόλια πως σας φαίνονται!!!

Φιλιααααααα!!
Πέλη!!!