Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αγαπημένα και ΜΗ Μαρτίου!!!

Hello!!!!Πως είστε σήμερα?Παρασκευή επιτέλους και αφού είμαστε πλέον στις τελευταίες μέρες του Μαρτίου(μα πόσο γρήγορα πέρασε?)ήρθε η ώρα για τα καθιερωμένα αγαπημένα προϊόντα του μήνα που. Αυτό το μήνα όμως θα σας πω και για κάποια μη αγαπημένα που με απογοήτευσαν...και με νευρίασαν!!!!!

Πάμε να ξεκινήσουμε όμως.....
Θα ξεκινήσω από τα μαλλιά και από το Miraculous Oil Brushing Express της GARNIER. Το είχατε δει σε ένα πρόσφατο Mini Haul και πέρα από την υπέροχη μυρωδιά που έχει, αισθάνθηκα πως κάνει δουλειά και προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά μου. Δεν τα βαραίνει και τα προστατεύει από την θερμότητα μέχρι τους 230oC.

Και πάμε σε αυτά για το πρόσωπο.....κάθε πρωί όλο το μήνα φορούσα την ΒΒ Cream της ESTEE LAUDER. Την είχα πάρει στο τέλος του καλοκαιριού και τώρα που ανοίγει ο καιρός και θέλω κάτι πιο ελαφρύ να έβγαλα από το "χρονοντούλαπο".Απλώνεται σαν νερό και είναι πολύ δροσερή.Μέτρια κάλυψη και έχει και spf 35 που το θεωρώ ιδανικό.

NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder....μια αγορά που έκανα αυτόν τον μήνα και έχω σκοπό να σας κάνω αναλυτικό review γιατί είναι το ιδανικό bronzer για όλες τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.Ιδανικό για μένα τώρα το χειμώνα δηλαδή!!!

Ώρα για τα χείλη τώρα!!!Πρώτο και καλύτερο το REVLON Laquer Balm  που το είδατε στο BOOTS Haul, στην απόχρωση Furtatious.Ιδανικό για κάθε βραδινή έξοδο και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!! Επόμενο αγαπημένο το Velvet Matte Lipstick από την GOLDEN ROSE στο νούμερα 09. Την εταιρία αυτή τώρα ξεκίνησα να την ανακαλύπτω και διστακτικά πήρα αυτό το κραγιόν γιατί είναι matte και λόγω ξηρών χειλιών τα φοβάμαι τα matte. Αυτό όμως το λάτρεψα γιατί παρότι το φορούσα συνέχεια...δεν μου ξέρανε καθόλου το χείλη!!!Τώρα θέλω να πάρω και άλλα από αυτή την σειρά. Το συνδύαζα με το  Lipliner Cute Pink της ESSENCE.

Δείτε και τα τρία.....

Και φυσικά το Lip Balm με πρόπολη από την APIVITA που είναι απίστευτα ενυδατικό και κατάφερε να αντικαταστήσει το αγαπημένο μου classic balm της Liposan.

Τελευταίο για το πρόσωπο η "ολονύχτια"μάσκα της ORIGINS Drink Up-Intensive που όλο και κάπου θα σας την έχω ξαναδείξει. Είχα ξεχάσει πόσο καλή ήταν και ξεκίνησα ξανά να την χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα το βράδυ. Μυρίζει ροδάκινο και το πρωί το δέρμα είναι σαν μωρού!Την λάτρεψα ξανά!!

Και δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον πιο υπέροχο Μάρτη που είχα όλο το μήνα στο χέρι μου.Είναι τόσο υπέροχος που έχω σκοπό να τον κρατήσω στο χέρι μου και όταν φύγει ο Μάρτιος!Και φυσικά είναι χειροποίητος, δημιούργημα μιας πολύ δημιουργικής κυρίας, της κ. Άσπας Ψωμά-Κολοπτά που ανυπομονώ να ανεβάσει και άλλα πράγματα στο facebook. Έχω δει κάποια από κοντά και είναι υπέροχα!!!

Για το τέλος σας έχω δύο πράγματα που με απογοήτευσαν και δεν μπορούσα να μην τα μοιραστώ μαζί σας.
Το χειρότερο είναι το Lash//Brow Designer της CATRICE. Δεν μου άρεσε καθόλου καθώς δεν κάνει τίποτα. Το πήρα για τα φρύδια εγώ και πέρα ότι δεν τα κρατάει καθόλου σταθερά...δείτε πως έχει γίνει σε ούτε δύο εβδομάδες. Εντελώς χάλια!!

Και για αυτό που στεναχωρήθηκα περισσότερο είναι το Expert Face Brush από REAL TECHNIQUES. Με αυτό απλώνω όλα τα υγρά foundations και δυστυχώς έχει αρχίσει να μαδάει πολύ. Το έχω λιγότερο από χρόνο και απορώ γιατί. Πείτε μου αν το έχετε πάθει και εσείς!

Και κάπου εδώ φτάσαμε στο τέλος των αγαπημένων και μη του Μαρτίου. Πείτε μου τι αγαπήσατε εσείς αυτόν τον μήνα που τελειώνει...και αν έχουμε κοινά!!!

Φιλιά και να έχετε ένα υπέροχο σκ!!
Πέλη!

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Cherrybox Μαρτίου

Ένα ακόμα συνδρομητικό κουτάκι έφτασε στην πόρτα μου. Είχα παραγγείλει το Cherrybox Μαρτίου και έφτασε την Δευτέρα στα χέρια μου.Παλιότερα δεν είχα μείνει ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο συνδρομητικό κουτί...αλλά είπα να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, μιας και τον προηγούμενο μήνα μου άρεσαν πολύ τα κουτάκια άλλων που το πήραν
Πάμε να δούμε τι είχε....

Όταν το άνοιξα να σας πω πως μύρισε υπέροχα όλο το δωμάτιο.Είχε αρωματισμένο χαρτί και μια καρτέλα με πεταλούδες που αναλύει το περιεχόμενο του κουτιού.

1) EVELINE αντηλιακή κρέμα προσώπου 
Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου που αναφέρει πως περιέχει βιταμίνες Α, Ε και F και έχει SPF 30. Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, εμποδίζει το ξεφλούδισμα και αποτρέπει τους ερεθισμούς. Είναι για ευαίσθητες και αλλεργικές επιδερμίδες. Ιδανική για το καλοκαίρι που έρχεται. Περιέχει 50ml και η τιμή της είναι 8,5 ευρώ.

2) EVELINE Micellar solution


Η καρτέλα γράφει πως είναι ένα απαλό ντεμακιγιάζ προσώπου με διακριτικό άρωμα και με υποαλλεργική σύνθεση. Γράφει πως είναι για καθημερινή χρήση και κάνει για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες. Έχω αδυναμία στα micelair νεράκια και χάρηκα που θα το δοκιμάσω.Είναι στα 100ml και κοστίζει 3 ευρώ.






3) GABRINI Μάσκαρα 3D

Μου έτυχε η κόκκινη συσκευασία αυτής της μάσκαρα που είναι για αδιάβροχο αποτέλεσμα. Χάρηκα πολύ με αυτό γιατί είχα σκοπό να πάρω μια αδιάβροχη μάσκαρα καθώς αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός.Αναφέρει πως υπάρχει και σε μωβ συσκευασία για glamous απότέλεσμα και σε μάυρη για έξτρα μήκος. Κοστίζει 4,90 ευρώ.



4) GABRINI Confetti βερνίκι νυχιών
Ένα βερνίκι νυχιών με confetti για ένα παιχνιδιάρικο εφέ στα νύχια. Έχει flat πινέλο και αυτό είναι στα θετικά τους και στα 13ml που είναι κοστίζει 1,70 ευρώ.

5) EVELINE Μάσκα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ


Μια μάσκα προσώπου σε φακελάκι που περιέχει λάδι argan και υαλουρονικό οξύ. Είναι ιδανική για ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες.Να πω την αλήθεια δεν έχω ξαναδοκιμάσει μάσκα προσώπου με λάδι argan και εντυπωσιάστηκα.Είναι στα 7ml και κοστίζει 2 ευρώ.













Αυτά είχε το δικό μου κουτάκι και να σας πω αρχικά τι μου άρεσε. Είχε μέσα 4 full size προϊόντα και μάλιστα τα περισσότερα έτυχε κιόλας να τα χρειάζομαι. Επίσης, εκτίμησα ιδιαίτερα πως τα πράγματα που αφορούν περιποίηση προσώπου(αντηλιακή κρέμα-micellair νεράκι-μάσκα) είναι για ευαίσθητες και αλλεργικές επιδερμίδες όπως τους είχα τονίσει πως έχω στο ερωτηματολόγιο. Άρα συμπεραίνω πως το έλαβαν υπόψιν!

Δεν μου άρεσε όμως καθόλου το ότι περιείχε πράγματα μόνο από δύο μάρκες. Αξιόλογες μάρκες και η EVELINE και η  GABRINI, και χαίρομαι που θα τις δοκιμάσω, αλλά θα ήθελα μεγαλύτερη ποικιλία σε μάρκες για να δοκιμάσω περισσότερες. Τέλος, το κόστος όλων τον προϊόντων είναι στα 20 ευρώ ενώ το κουτί στοιχίζει 12. Όχι και μεγάλη διαφορά στην τιμή, γι'αυτό και είτε θα μπορούσαν να προσθέσουν κάτι ακόμα είτε να έβαζαν μέσα κάτι που να κοστίζει παραπάνω.

Συμπερασματικά, έμεινα ευχαριστημένη από το Cherrybox Μαρτίου αλλά όχι τόσο ώστε να ξετρελαθώ και να πω πως θα το πάρω σίγουρα και τον επόμενο μήνα. Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός πως άλλα κουτάκια Μαρτίου από άλλες κοπέλες ήταν απογοητευτικά.

Αυτά από μένα σήμερα και θα χαρώ να μου πείτε πως σας φάνηκε και τι είχε το δικό σας κουτάκι αν το πήρατε.

Πολλά φιλιά,
Πέλη!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αγορές από BOOTS!!!

Πριν από λίγο μόλις καιρό, τα αγγλικά καταστήματα BOOTS έβαλαν και την Ελλάδα στις χώρες που στέλνουν online πράγματα. Δεν φαντάζεστε την χαρά μου την μέρα που το έμαθα!Η wishlist που είχα φτιάξει στην αρχή.....ήταν τεράστια...και έτσι έπρεπε να περιοριστώ σε αυτά που ήθελα περισσότερο...(ααααχχχ).

Όλα μέσα στο κουτί ήταν υπέροχα συσκευασμένα ανά ομάδες και σε "πατ πατ" υλικό(πως λέγεται άραγε αυτό???)ώστε να είναι όλα προστατευμένα.


Πάμε να δούμε αναλυτικά τι πήρα.

Αρχικά, δύο foundations για τα οποία έχω ακούσει άπειρα και έπρεπε οπωσδήποτε να δοκιμάσω. Πρώτο, το Revlon Nearly Naked...που για πολλές ξένες bloggers είναι ένα από τα καλύτερα drugstore foundations που υπάρχουν και ακόμα, το Nude Magique της L'oreal....που είναι το πιο περίεργο foundation που κυκλοφορεί γιατί είναι σαν νερό.Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω.

Επόμενη αγορά, για τα χείλη αυτήν την φορά ήταν από την Revlon. Βγάλαν την matte σειρά αρχικά και επέλεξα ένα nude, το Colorbust matte balm στην απόχρωση Ellusive. Και από την σειρά Laquer Balm, αν και τα ήθελα όλα, πήρα ένα τέλειο πορτοκαλί, το Tease και ένα έντονο φουξ, το Furtatious. Αφού είναι απίθανα καλοκαιρινά χρώματα δεν άντεχα να μην σας κάνω ένα swatch.

Από πάνω προς τα κάτω: Furtatious, Tease, Ellusive

Πρώτο στο καλάθι μου για την αγορά, έβαλα το Βaby Skin primer της Maybeline που ανυπομονώ να το δοκιμάσω για να σας πω πως μου φαίνεται.Ακολούθησε σχεδόν μηχανικά ένα ακόμα lip butter Nivea με καραμέλα αυτήν την φορά, καθώς το άλλο με την vanilia και macademia το έχω λιώσει. Και για μάσκαρα, είπα να δοκιμάσω την Lash Potion της Revlon....ομολογώ πως με κέρδισε η συσκευασία της!!

Σας έχω πει για την αγάπη μου για τα lip butter της Revlon?(θέλω να έρθουν τα Revlon Ελλάδα!!!).Ε δεν γινόταν να μην πάρω δύο ανοιξιάτικες υπέροχες αποχρώσεις.Δεν κρατήθηκα και πήρα το Revlon Juicy Papaya lip butter και το Wild Watermalon.Υπέρ ενυδατικά και χωρίς καθόλου shimmer.Τα λάτρεψα!!!

Πάνω Wild Watermalon, κάτω Juicy Papaya

Τέλος, έπρεπε να πάρω και το Batiste Dry Shampoo....στην μυρωδιά oriental που είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε dry shampoo. Και από την σειρά των Boots επέλεξα το Boots body mist vanilia...που δεν έχει τρελή διάρκεια αλλά μυρίζει θεϊκά.

Όταν επισκέφτηκα το site τους(http://www.international.boots.com/) είδα πως ακόμα δεν στέλνουν κάποιες εταιρίες(πχ.soap and glory),αλλά δεν γινόταν να αντισταθώ σε αυτές που δεν έχουμε εδώ στην Ελλάδα. Επίσης, κάτι που είδα και με σύγχυσε είναι πως σε κάποια πράγματα που πωλούνται και εδώ, έχουν καλύτερες τιμές στην Αγγλία.Και φυσικά,όπως θα έπρεπε και εδώ, έχουν πάρα πολλές προσφορές όπως για παράδειγμα στα 3 προϊόντα το φθηνότερο δωρεάν ή στα 2 προϊόντα το δεύτερο μισή τιμή.Να σας πω βέβαια πως υπάρχουν και έξοδα αποστολής που είναι στις 9 λίρες(περίπου 12 ευρώ)...και το δέμα κάνει περίπου δύο εβδομάδες για να έρθει και φτάνει με courier στο σπίτι σας κατευθείαν.Και επειδή είχε ένα πρόβλημα η courier με την διεύθυνση μου,επικοινώνησα με mail μαζί τους και απαντάνε άμεσα!!

Ανυπομονώ να διαβάσω τα σχόλια σας, να μου πείτε πως σας φαίνονται τα πράγματα που πήρα.
Φιλάκια...Πέλη!!

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Food Lovers Tag

Πεινάτε?Και αν όχι θα πεινάσετε σίγουρα με το λαχταριστό tag που ακολουθεί. Αρχικά, αφορά φαγητό...άρα δεν θα μπορούσα να μην το κάνω. Επίσης, με έκαναν tag τρεις υπέροχες bloggers, οπότε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην το συνεχίσω. Πρώτη με έκανε tag η Λίλα από το υπέροχο Maquillage Beauty by Lila...αμέσως μετά η Lucy από το The Beauty Victim και τέλος, η Σοφία από το Luckystars 21. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποιο από τα blog...να τα επισκεφτείτε άμεσα γιατί είναι υπέροχα!!!

Και οι ερωτήσεις τώρα....

1) Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό?
Οτιδήποτε με μακαρόνια...ειδικά αν σκεφτώ μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας και παρμεζάνα, μου τρέχουν τα σάλια.

2) Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό?
Εύκολο αυτό...ΣΟΚΟΛΑΤΑ...και ειδικά Lacta!!!


3) Ποιο φαγητό δεν θα δοκίμαζες ποτέ?
Αγκινάρες...μπλιαχ!

4) Ελληνική, ιταλική, mexican ή ασιατική κουζίνα?
Πρώτα από όλα ελληνική και αμέσως μετά ασιατική.....έχουν και αυτοί κάτι τέλεια πιάτα.

5) Έχει αλλεργία σε κάποιο φαγητό?
Ευτυχώς όχι...μόνο σε φαγητό δεν έχω πια...πάλι καλά!

6) Σε ποιο φαγητό/γλυκό είσαι εξπέρ?
Να σας πω πως το μαγείρεμα και η κουζίνα γενικά δεν είναι και το καλύτερο μου. Αλλά μακαρόνια και οτιδήποτε σε ψητό το έχω εύκολα.

7) Ποιο είναι το φαγητό που έμαθες να μαγειρεύεις πρώτα?
Το τοστ πιάνεται?Αν όχι σίγουρα μακαρόνια μετά.

8) Είσαι χορτοφάγος?
Όχι, και πιστεύω πως δεν θα γίνω ποτέ γιατί ειδικά κρεατάκι τρώω πολύ!

9) Συνήθως τι παραγγέλνεις από έξω?
Συνήθως πίτσα(με πολύ σως bbq...κάνει η Katty Tzoe την καλύτερη!!!)...και ίσως και γύρο.

10) Είσαι γλυκατζού ή fan των αλμυρών σνακ?
Full γλυκατζού...πιο πολύ δεν πάει!!!!!

11) Αγαπημένο σνακ?
Πάρα πολύ μου αρέσουν τα αποξηραμένα φρούτα και οι ξηροί καρποί.

12) Πώς τρως το σάντουιτς σου?
Εδώ στην Θεσσαλονίκη...σάντουιτς λέμε και τον γύρο...αλλά θα πάω σύμφωνα με τους κανόνες και θα πω με γαλοπούλα, κασέρι, philadelphia και σίγουρα ντομάτα.

13) Σ'αυτή την φάση της ζωής σου τρως υγιεινά ή το έχεις ρίξει στην μάσα?
Για την ακρίβεια το έχω ρίξει στην μάσα όσο δεν πάει...και πρέπει να συμμαζευτώ!χοχο!

14) Ποιος μαγειρεύει καλύτερα μέσα στην οικογένεια?
Κλασικά η μαμά φυσικά.

Αυτές ήταν οι ερωτήσεις και για πείτε μου...μήπως πεινάσατε???

Θέλω να προσκαλέσω όσες δεν το έχετε κάνει να το κάνετε το tag αυτό γιατί είναι "λαχταριστό" και taggάρω και κάποιες.


Φιλιά πολλά...και θα τα πούμε την Παρασκευή με ένα super haul!!!
Πέλη

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

MAC lipstick collection.....

Αν μου λέγατε να διαλέξω ένα καλλυντικό από την εταιρία MAC θα διάλεγα φυσικά τα κραγιόν τους.Ξέρω πως πολλές συμφωνείτε απόλυτα μαζί μου, και επειδή μου το ζητήσατε ήρθε η ώρα να σας δείξω αυτά που έχω εγώ στην συλλογή μου.
Για όσες τυχόν δεν γνωρίζουν τα βασικά τελειώματα των κραγιόν της MAC είναι:

Amplified με έντονη χρωματική απόδοση και αρκετά ενυδατικό.
Cremesheen με μέτρια χρωματική απόδοση, glossy τελείωμα και με κρεμώδη σύσταση.
Satin που είναι πολύ σταθερά, πολύ καλή απόδοση και ελάχιστα ξηρά.
Lustre ενυδατικό με έντονη χρωματική απόδοση.

Πέρα από τα βασικά τελειώματα έχουν κυκλοφορήσει και άλλα όπως τα matte, retro matte, glaze, frost και amplified creme.


Στα σκουρόχρωμα είναι....
Από πάνω προς τα κάτω: feel my pulse, plumful,craving

Στα πιο nude-ροζ.....

Από πάνω προς τα κάτω: brave,bombshell,lovelorn,divine choice

Τέλος,στα πορτοκαλί.....

full speed,ravishing

Η τιμή του κάθε κραγιόν είναι στα 18 ευρώ, αλλά συχνά τα MAC κάνουν 25% έκπτωση. Η μυρωδιά τους είναι υπέροχη και φυσικά στην wishlist μου έχω πολλά ακόμα όπως το Peach Blossom, το Captive, το Patiserie και πολλά άλλα!!!!

Πείτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας δικό σας κραγιόν από MAC και ποια έχετε στην δική σας wishlist!!!

Φιλιά.
Πέλη



Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Καθαρισμός....at night!!!

Και αφού τριγυρνάς όλη την μέρα βαμμένη...ε φτάνει επιτέλους το βράδυ που θες να βγάλεις όλο το μακιγιάζ από πάνω σου και όλους τους ρύπους που έχουν μαζευτεί.Έχει φτάσει η ώρα για τον βραδινό καθαρισμό δηλαδή, ο οποίος είναι ο πιο απαραίτητος(έγκλημα να κοιμάσαι με όλο το make-up πάνω σου!!). Από τα σχόλια σας την πρωινή ρουτίνα καθαρισμού είδα πως οι περισσότερες κυρίως το βράδυ αφιερώνεται χρόνο, ώστε να καθαρίσετε βαθιά το δέρμα σας και να το ενυδατώσετε.

Τον τελευταίο καιρό έχω βάλει κάποια καινούρια προϊόντα στον βραδινό καθαρισμό.

Βήμα 1:Καθαρισμός ματιών
Πρέπει να απομακρύνουμε όλη τη μάσκαρα και τις σκιές. Έτσι σε μια ροδέλα(τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ της septona..πολύ καλές) βάζω λίγο από το Ντεμακιγιάζ ματιών της Garnier .Σας το είχα δείξει και στο haul, είναι διφασικό με νερό και λαδάκι και καθαρίζει αρκετά καλά.Δεν ξεπερνά το αγαπημένο μου της L'oreal αλλά και πάλι το θεωρώ ιδανικό για την τιμή του.

Βήμα 2: Καθαρισμός με micellaire νεράκι
Περνώ όλο το πρόσωπο με όποιο micellaire νεράκι χρησιμοποιώ ώστε να απομακρύνω την πολύ ποσότητα του make-up. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Micellaire νεράκι της L'oreal που είναι ένα αξιοπρεπές dupe για το κορυφαίο σύμφωνα με πολλούς της Bioderma.

Βήμα 3: Καθαρισμός με νερό
Έχω συνηθίσει και πρέπει απαραιτήτως να πλένω με νερό το πρόσωπο μου ώστε να το νιώσω καθαρό. Έτσι, χρησιμοποιώ είτε κάποιο αφρίζων καθαριστικό είτε κάποιο λαδάκι καθαρισμού. Ιδανικό είναι το αισθησιακό λαδάκι καθαρισμού της L'oreal που με έχει βολέψει πολύ γιατί αφήνει full ενυδατωμένο το δέρμα μου και δεν αφήνει πίσω καθόλου λαδίλα.

Βήμα 4: Ενυδάτωση ματιών
Η αγαπημένη μου κρέμα ματιών ever....Creamy eye treatment with avocado από την Kiehl's!Η μόνη με την οποία είδα διαφορά στους μαύρους κύκλους και στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Έχει περίπου ένα μήνα και κάτι που το χρησιμοποιώ και είναι θεϊκή. Είναι αρκετά πηχτή και γι'αυτό την χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ. Θέλω να σας κάνω και αναλυτικό review γιατί την έχω αγαπήσει!

Βήμα 5: Ενυδάτωση προσώπου
Για την ενυδάτωση του προσώπου χρειάζομαι κάτι πολύ ενυδατικό που θα λειτουργήσει καθ όλη την διάρκεια της νύχτας. Ξεκίνησα εδώ και λίγο καιρό να χρησιμοποιώ την Aqualia Thermal της Vichy, οι οποία είναι σε μορφή gel και χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο. Την χρησιμοποιώ λίγο καιρό, οπότε ακόμα δεν θα σας πω εντυπώσεις.

Εναλλακτικά κάποια βράδια βάζω τον ορό επανόρθωσης νυκτός της Kielh's και τον αφήνω σκέτο ώστε να προσφέρει κάτι extra. Μόνο αρνητικό είναι η μυρωδιά του που έχει πολλά βότανα και δεν με ενθουσιάζει.

Βήμα 6: Ενυδάτωση χειλιών
Last but not least, χρησιμοποιώ το lip balm Reve de miel από την Nuxe για το οποίο σας είχα κάνει και αναλυτικό review και σας έχω πει πόσο ενυδατικό είναι και μένει στα χείλη όλο το βράδυ.

Αυτά είναι το βήματα που προσπαθώ να ακολουθώ πιστά κάθε βράδυ ώστε να καθαρίζω απόλυτα το πρόσωπο μου και να το ενυδατώνω.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε αυτόν τον καιρό?Περιμένω να μου πείτε!

Φιλιά!

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Review: Emma Hardie Cleansing Balm

Άπειρο καιρό θέλω να σας μιλήσω για αυτό το προϊόν!Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει είσοδο στην αγορά τα cleansing balms. Ουσιαστικά, αποτελούν καθαριστικά πολύ απαλά που κατά την επαφή με το δέρμα και την θερμότητα από απαλή κρεμώδη μορφή μετατρέπονται σε λαδάκι και καθαρίζουν την επιδερμίδα.Το πρώτο τέτοιο καθαριστικό που δοκίμασα ήταν το Cleansing Balm από την Emma Hardie.

Το είχα πάρει πριν από περίπου ένα χρόνο από το feelunique και ήταν πολύ ακριβό.Η τιμή του ήταν στα 44 ευρώ,αλλά πιστέψτε με χαλάλι κάθε λεπτό που ξόδεψα. Οι χρήσεις του είναι δύο αρχικά. Πρώτον,ως καθαριστικό προσώπου και θέλει ελάχιστη ποσότητα για όλο το πρόσωπο και άμεσα μετατρέπεται σε λαδάκι. 

Δεύτερη χρήση είναι ως μάσκα προσώπου και πραγματικά είναι η καλύτερη ενυδατική μάσκα ever!Απλώνεις ένα λεπτό στρώμα και το αφήνεις για 10-15 λεπτά και μετά το δέρμα είναι σαν μωρού.
Λατρεύω επίσης την μυρωδιά του, είναι ακριβώς όπως η παλιά κολόνια "Μυρτώ" αν την θυμάστε. Λεμονάκι δηλαδή πολύ απαλό, που μένει στο δέρμα.

Λόγω τιμής το χρησιμοποιώ με φειδώ. Δηλαδή, δεν είναι το καθημερινό μου καθαριστικό αλλά μόνο όταν νοιώθω το δέρμα μου full αφυδατωμένο και όταν χρειάζομαι ένα βαθύ καθαρισμό. Το συστήνω απόλυτα για ξηρές και μεικτές επιδερμίδες, ενώ οι λιπαρές ίσως το αισθανθούν λίγο βαρύ καθώς αφήνει πίσω του ένα φιλμ ενυδάτωσης αλλά όχι την έντονη λαδίλα.

Αρνητικά του...πέρα από την πολύ ακριβή τιμή του φυσικά, είναι η συσκευασία του. Από την στιγμή που μου ήρθε είχαν τρέχει έλαια μέσα στην συσκευασία και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. 

Είναι το αγαπημένο μου cleasing balm μέχρι τώρα και είναι υπέροχο!Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο και αν ήταν καλό.

Πολλά φιλιά και περιμένω τα comments σας!!!Φιλια!
Πέλη!




Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

And the WINNER is.....

Πρώτα από όλα θέλω τόσο πολύ να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμμετοχή σας!!!Τα μηνύματα σας ήταν υπέροχα και μου δώσατε και τέλειες ιδέες για τα επόμενα post!Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία...να σας πω πως οι συμμετοχές ήταν συνολικά 89 και η νικήτρια είναι.....




Έχει σταλεί ήδη e-mail ειδοποιήσεώς στην νικήτρια...και έχει 48 ώρες για να μου απαντήσει για τα στοιχεία της. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει, η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Σύντομα, ήδη ετοιμάζεται, θα έρθει super διαγωνισμός....οπότε λίγη υπομονή αν δεν κερδίσατε.

Πολλά πολλά φιλιά και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι!!!
Πέλη!!

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Πρωινή ρουτίνα καθαρισμού!!!

 Γεια σας!!!Ήθελα τόσο πολύ να σας ετοιμάσω αυτό το post....εδώ και πολύ καιρό!Και επιτέλους έφτασε η στιγμή.Το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον να βλέπω τι χρησιμοποιεί κάποιος άλλος για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου.
Και πάμε κατευθείαν να ξεκινήσουμε, να σας πω τι προϊόντα χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό.

Να σας πω πρώτα όμως πως η επιδερμίδα μου είναι μικτή προς ξηρή. Υπάρχει λίγη λιπαρότητα στην ζώνη Τ και λίγα σπυράκια κάποιες φορές. Αλλά, λόγω αφυδατωμένης επιδερμίδας, έχω και ξηρά σημεία!!! Οπότε, χρησιμοποιώ κυρίως προϊόντα που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και δεν ξηραίνουν το πρόσωπο.
Μόλις ξυπνήσω, η πρώτη δουλειά είναι να καθαρίσω το πρόσωπο μου, ώστε να απομακρυνθούν οι ρύποι και οι βραδυνές κρέμες. Το προϊόν καθαρισμού που έχω πάρει πρόσφατα είναι από LA ROCHE POSAY το Foarming Water.Είναι σε μορφή αφρού και χρειάζεται μόνο ένα πάτημα και έχεις καθαρίσει όλο το πρόσωπο. Δεν το αφυδατώνει καθόλου!

Επόμενο βήμα, είναι να ψεκάσω το πρόσωπο μου με ένα ενυδατικό σπρέι.Πολύ γρήγορη κίνηση, και χρησιμοποιώ είτε το αγαπημένο νεράκι της AVENE που δυστυχώς τελειώνει και το αγαπώ, είτε από το Vitamin E face mist από το BODY SHOP το , το οποίο δεν μου άρεσε γιατί με ενοχλεί κάποιες φορές στα ξηρά σημεία του προσώπου.

Σειρά μετά έχει ένα serum προσώπου που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Μου έχει αρέσει πολύ το καινούριο το L'OREAL Skin Perfection, το οποίο είναι πολύ δροσερό και ενυδατικό.Προσφέρει super ενυδάτωση!

Φυσικά, δεν μπορώ να ξεχάσω την ενυδάτωση των ματιών και χρησιμοποιώ την It's potent από BENEFIT.Είναι στα τελειώματα και για την πρωινή ενυδάτωση είναι ιδανική, καθώς απορροφάται πολύ γρήγορα. Για το βράδυ όμως έχω άλλη κρέμα.

Προτελευταίο βήμα, η αγαπημένη κρέμα προσώπου Nutritic Intense Riche της LA ROCHE POSAY. Η καλύτερη για την δική μου επιδερμίδα. Υπέρ ενυδατική, ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.Τη λατρεύω!

Για το τέλος, ένα βήμα που παραβλέπω όταν βάφομαι. Αλλά όταν δεν βάφομαι, ενυδατώνω τα χείλη μου με lip butter από LIPOSAN με vanilia και macadamia που μυρίζει θεϊκά. Όταν θέλω χρώμα όμως το lip butter από ΚΟΡΡΕΣ με ρόδι είναι ότι καλύτερο.

Αυτά λοιπόν χρησιμοποιώ το πρωί όταν ξυπνάω. Σας φαίνονται πολλά? Πείτε μου τι προϊόντα χρησιμοποιείτε εσείς αυτόν τον καιρό!Έχω περιέργεια!!

Και μην ξεχνάτε το GIVEAWAY που λήγει σήμερα το βράδυ!!!

Φιλιααααα
Πέλη!






Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Mini HAUL!!!!

Σας είχα αναφέρει στο facebook πως προσπάθησα αυτός ο μήνας να είναι no shopping month...να περιορίσω δηλαδή τις αγορές μου για να πάρει μια ανάσα το πορτοφόλι μου. Και στην προσπάθεια έμεινα...για να βλέπεται ένα HAUL!!!

Βέβαια...περιορίστηκα σε λίγες αγορές...κυρίως από το φαρμακείο και όντως κάποια από αυτά ήταν απαραίτητα!Πάμε να σας τα δείξω και να μου πείτε αν περιορίστηκα όντως!χιχι!!!
Από το online φαρμακείο ofarmakopoiosmou, επέλεξα κάποια πράγματα που χρειαζόμουν και δεν είχα κουβαλήσει μαζί μου στην Κρήτη που ήμουν.Έτσι πήρα:

VICHY Micellaire νεράκι 3in1: Το παρήγγειλα χωρίς να είχα διαβάσει πολλά και είναι πολύ καλό!Το δοκίμασα ακόμα και στα μάτια και δεν έτσουζε καθόλου. Πολύ απαλό και καθαρίζει υπέροχα.Δοκιμάζω και άλλα τέτοια νεράκι αυτήν την εποχή και σκέφτομαι σύντομα να κάνω ένα σχετικό post.(τα 200ml στα 7,63 ευρώ)

APIVITA natural serum: Είναι ο μπλε ορός που είναι για ενυδάτωση και όντως αυτό κάνει. Είχα ακούσει τα καλύτερα και από μια καλή μου φίλη αλλά και από τo κανάλι της Katty Tzoe. Τα μόνα αρνητικά είναι πως απορροφάται πολύ γρήγορα οπότε βιαστείτε για να το απλώσετε και είναι πολύ λίγη η ποσότητα για την τιμή του (τα 15ml στα 19,60)

APIVITA Mask για βαμμένα μαλλιά: Περιέχει μέσα ηλίανθο και μέλι και έχει 88% φυσικά συστατικά. Με εντυπωσίασε πως το νερό έχει αντικατασταθεί από εκχύλισμα οργανικού δενδρολίβανου. Δεν είναι νερουλό και αυτό μου άρεσε αλλά περίμενα λίγο καλύτερα αποτελέσματα. Θα συνεχίσω πάντως να την χρησιμοποιώ και κόστιζε 8,90 τα 150ml.

AVENE riche κρέμα προσώπου: Η πιο ενυδατική κρέμα προσώπου της avene που ήθελα εδώ και καιρό να την δοκιμάσω. Καλή αλλά όχι τόσο όσο η αντίστοιχα από la roche posay που χρησιμοποιώ.Μου άρεσε πάντως πως έρχεται μαζί με μια μικρή σπατουλίτσα ώστε να μην βάζεις το δάχτυλό σου μέσα στο βαζάκι ( τα 30ml στα 17,50)

Με την παραγγελία μου, μου έστειλαν και δείγματα από korres και από avene.

Μετά ακολούθησε μια μικρή βόλτα στα μαγαζιά(αποφεύγω να μπαίνω στα μαγαζιά γιατί μπαίνω σε πειρασμό).
Αγόρασα το καινούρια λαδάκι από την Garnier Fructis που προστατεύει και από την θερμότητα μέχρι τους 230 βαθμούς. Αν και δεν το περίμενα μου άρεσε πολύ και έχω να πω πως κάνει και αυτό που λέει πως μειώνει το χρόνο στεγνώματος. Επιπλέον, δοκίμασα κάτι ακόμα καινούριο...το καθαριστικό διφασικό καθαριστικό για τα μάτια επίσης από την Garnier. Δεν αφήνει λαδίλα ευτυχώς, και καθαρίζει αρκετά καλά. Τέλος, είχα μπει στα Zara και είδα ένα αρωματάκι σε συσκευασία roll-on και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα για να το έχω μέσα στην τσάντα.

Τέλος, έπαθα μια μανία με τα lip balm και έτσι πήρα τρία. Ήρθαν στην Ελλάδα τα Babylips από την Maybeline και είπα να δοκιμάσω. 
Πήρα και το κίτρινο που είναι το πολύ ενυδατικό αλλά και το ροζ που αφήνει ένα απαλό χρωματάκι στα χείλη. Θα κάνω αναλυτικό post για αυτά οπότε ακόμα δεν θα σας πω πως μου φάνηκαν. Και επίσης, δοκίμασα το lip balm από Apivita με πρόπολη που είχα ακούσει τόσα πολλά καλά και όντως είναι το μόνο που είναι τόσο καλό όσο το αγαπημένο μου liposan.

Αυτά πήρα και πιστεύω πως είναι λίγα...ε?Πείτε μου τι πήρατε εσείς τον τελευταίο καιρό και υπόσχομαι να μην ξαναργήσω να γράψω τόσο.

Φιλάκια...Πέλη!!!