Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αγορές από Pharmacytop.gr

Τον τελευταίο καιρό δοκιμάζω διάφορα ηλεκτρονικά φαρμακεία καθώς όλο και κάτι θέλω να αγοράσω και ψάχνω για την καλύτερη εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές.Η τελευταία μου παραγγελία ήταν από το online φαρμακείο Pharmacytop.gr.Αρχικά, με παρακίνησε ότι με αγορές άνω των 30 ευρώ έχουν δωρεάν μεταφορικά, ενώ σε άλλα φαρμακεία το ποσό είναι υψηλότερο.

Πάμε να σας δείξω τι ψώνισα από εκεί.....

Bio Oil
Ένα πολύ φημισμένο λαδάκι τον τελευταίο καιρό που αναφέρει πως είναι για ουλές,ραγάδες,αφυδατωμένη επιδερμίδα, σημάδια γήρανσης και ανομοιόμορφη χροιά δέρματος.Κοινώς για όλα δηλαδή, και επειδή το έβλεπα παντού είπα να το δοκιμάσω. Είναι και για το πρόσωπο και για το σώμα και δεν είναι καθόλου λιπαρό ευτυχώς.Το φοράω το βράδυ κυρίως στο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες.Περιέχει 60ml και κοστίζει 9.56 ευρώ.

Apivita Body Relax Salt Scrub
Ήθελα πάρα πολύ να τα δοκιμάσω αυτά τα άλατα απολέπισης, καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα. Μου άρεσε πολύ το γυάλινο βάζο και η προσεγμένη συσκευασία.Περιέχει βανίλια και μέλι, γι'αυτό περίμενα να έχει λίγο πιο έντονη μυρωδιά.Κοστίζει 12 ευρώ και περιέχει 200ml.

Power Health Green Coffee+Suncare 'n Bronze
Το αγόρασα κυρίως για για τα αναβράζοντα με τα εκχυλίσματα πράσινου καφέ.Δεν παρατήρησα βέβαια πως είναι με γεύση καφέ, που εμένα δεν μου αρέσει αλλά οκ. Τα καταναλώνεις μετά το φαΐ και βοηθάνε στις καύσεις.Μαζί ήταν δώρο και τα αναβράζοντα για βοήθεια στο μαύρισμα με β-καροτένιο. Κοστίζουν και τα δύο 10,80 ευρώ και καθένα περιέχει 20 δισκία.

Η εξυπηρέτηση τους ήταν εξαιρετική γιατί χρειάστηκα να τους ρωτήσω και επίσης, πολύ σημαντικό, μου έστειλαν πολλά δειγματάκια από Vichy, Pharmasept και Weleda για να δοκιμάσω.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από αυτό το φαρμακείο και σίγουρα θα ξανακάνω παραγγελία στο μέλλον.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα του φαρμακείου http://www.pharmacytop.gr/gr/el

Ποια online φαρμακεία έχετε δοκιμάσει εσείς? Είστε ικανοποιημένοι?

Φιλιααααα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου