Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

LUSH "Let the Good Times Roll"

Γεια σας!!Πώς είστε?Τετάρτη σήμερα και ήθελα να σας μιλήσω για ένα υπέροχο προϊόν που έχει μπει στην περιποίηση προσώπου μου εδώ και σχεδόν 2 μήνες. Είναι από την εταιρία LUSH, τα οποία δυστυχώς δεν τα βρίσκουμε ακόμα στην Ελλάδα. Για όσες δεν την ξέρουν την μάρκα, να σας πω πως έχουν φρέσκα και χειροποίητα προϊόντα.
Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και είπα να το δοκιμάσω.Είναι ένα απολεπιστικό προσώπου με το φοβερό όνομα "Let the good timers roll".Μυρίζει υπέροχα και το πιο διασκεδαστικό είναι πως έχει ακόμα και κομματάκια pop corn μέσα. Επιπλέον, περιέχει καλαμποκάλευρο, γλυκερίνη, λάδι, γαρδένια και κανέλα.



Είναι σε μορφή πάστας και χρειάζεται νεράκι ώστε να γίνει σαν αλοιφή.

Μου άρεσε ιδιαίτερα η υφή του γιατί περιέχει πολλούς και μικρούς κόκκους. Είναι ιδανικό για την δική μου ευαίσθητη επιδερμίδα και είναι πολύ αποτελεσματικό με τα μαύρα στίγματα και αφήνει πολύ απαλή την επιδερμίδα μου. Την χρησιμοποιώ δύο φορές την εβδομάδα και είναι σκέτη απόλαυση!!!

Η εταιρία LUSH αναφέρει πως έχει προμηθευτές που δεν κάνει πειράματα στα ζώα και μπορείτε να δείτε περισσότερα στο http://www.lush.com/. Κάτι ακόμα που με εντυπωσίασε είναι πως πάνω στην συσκευασία αναφέρει το όνομα του ατόμου που το έφτιαξε αλλά και ημερομηνία παραγωγής και ημερομηνία λήξης.


Είναι από τα καλύτερα απολεπιστικά προσώπου και με έχει εντυπωσιάσει!!!Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από την εταιρία LUSH!!!

Φιλιά πολλά και μην ξεχνάτε το GIVEAWAY που τρέχει!!
Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου