Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Empties του μήνα!!!

Χαίρομαι τόσο πολύ όταν τελειώνουν προϊόντα και πραγματικά ανυπομονώ να σας τα δείξω!!Ελπίζω όλες να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη εβδομάδα. Πάμε να ξεκινήσουμε γιατί είναι μπόλικα(προειδοποιώ!!!).
Le petit Marsellais μάσκα αναδόμησης: Είναι με λάδι κάρδαμου και φυσικά εκχυλίσματα μύρτιλου. Είχε όμορφη μυρωδιά, αρκετά απαλή αλλά από δουλειά δεν είδα και πολλά.Τα άφηνε απαλά αλλά δεν ένοιωθα να προσφέρει ιδιαίτερη ενυδάτωση οπότε δεν έχω σκοπό να την ξαναγοράσω.

L'oreal Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών: Είναι διφασικό(μισό λάδι μισό νερό) και είναι το αγαπημένο μου. Με μία κίνηση αφαιρεί και την πιο αδιάβροχη μάσκαρα και δεν αφήνει την άσχημη "λαδίλα" στα μάτια.Το χρησιμοποιώ και για το χείλη και κάνει υπέροχη δουλειά.Το έχω ήδη αγοράσει ξανά φυσικά!
RILKEN hair protector: Δεν έλεγε να τελειώσει!Κράτησε πάρα πολύ καιρό και μου άρεσε αρκετά.Το ψεκαστήρι του μπροστά είναι καλό και πετάει την σωστή ποσότητα κάθε φορά. Θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο για την προστασία από την θερμότητα(αν έχετε κανένα καλό πείτε μου στα σχόλια)...αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως το ξαναγοράσω.
LANCASTER self tanning: Ένα προϊόν αυτομαυρίσματος και για το σώμα αλλά και για το πρόσωπο. Το είχα αρκετό καιρό και έχει αλλάξει πλέον και η μυρωδιά του οπότε σίγουρα ήρθε η ώρα να το πετάξω. Όχι πως στα κανονικά του μύριζε ωραία...για την ακρίβεια είχε την χάλια και έντονη μυρωδιά των αυτομαυριστικών, γι'αυτό και το χρησιμοποιήσα πολύ λίγο. Και μόνο στο σώμα γιατί στο πρόσωπο δεν θα άντεχα την μυρωδιά. Δεν θα το ξαναπάρω...και για την μυρωδιά αλλά και ως αποτέλεσμα πορτοκάλιζε πολύ!
VICTORIA express nail: Ένα ακόμα προϊόν που με απογοήτευσε είναι το ξεβαφτικό νυχιών από τα jumbo. Είναι στο στιλ αυτών με το σφουγγαράκι μέσα που βάζεις όλο το δάχτυλο.Το σφουγγαράκι του δεν είναι καθόλου ανθεκτικό, έσπαγε πανεύκολα...και φυσικά αν τυχόν βάλεις βερνίκι με glitter μέσα κόβεται σε κομματάκια το σφουγγαράκι. Σίγουρα δεν θα το αγοράσω ξανά.
SOAP&GLORY hand foot cream: Από την άλλη τώρα, κάτι που αγόρασα ήδη ξανά και μου άρεσε πάρα πολύ είναι αυτή η κρέμα χεριών. Έχει μέσα macademia oil, shea butter και marshmallow. Υπέροχη μυρωδιά και super ενυδατική.Θα την βρείτε και στο πρόσφατο GIVEAWAY!
AVON glimmerstick for eyes: Μολύβι ματιών σε καφέ απόχρωση. Ήταν μηχανικό οπότε δεν ήθελε ξύσιμο και με βόλεψε πολύ. Κράτησε πάρα πολύ καιρό...τόσο που αναρωτιόμουν πως και δεν χάλασε. Αξίζει τα λεφτά του απόλυτα!

Μάσκες...μάσκες...μάσκες!!!Όχι αποκριάτικες...αλλά για ενυδάτωση και λάμψη που μου αρέσουν πολύ. Τον τελευταίο καιρό δοκίμασα από APIVITA την μάσκα αναζωογόνησης και λάμψης με ρόδι που με ξετρέλανε γιατί έκανε όντως δουλειά και μύριζε υπέροχα. Επίσης, δοκίμασα και την μάσκα των BODY SHOP με vitamin E που ήταν αρκετά ενυδατική αλλά δεν τρελάθηκα και τέλος, πάλι από APIVITA (την αγαπώ την apivita) την μάσκα με βασιλικό πολτό που είναι για σύσφιξη και ανάπλαση. Καλή και αυτή αλλά προτιμώ με το ρόδι(και με το πορτοκάλι που είναι θεϊκή!)

Λίγα ακόμα έχω....επόμενο ένα καθαριστικό προσώπου...
Είναι από τα SEPHORA gentle exfoliator cleansing cream. Παρότι αναφέρει πως είναι απαλό απολεπιστικό, δεν είναι σαν τα κλασικά απολεπιστικά που όλες ξέρουμε. Δεν έχει καθόλου κόκκους μέσα, και έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά. Ήταν ιδιαίτερα απαλό γιατί έχει την μορφή κρέμας και το ένιωθα και αρκετά ενυδατικό. Χρειάζεσαι λίγη ποσότητα και γι'αυτό άργησε πολύ να τελειώσει.Το είχα πάρει με μια έκπτωση που είχαν τα Sephora και στο μέλλον ίσως το πάρω ξανά.

Και για το τέλος, κάτι που δεν μου άρεσε από την ELF
Τα γράμματα που είχε η συσκευασία έχουν σβηστεί πλήρως, αλλά είναι το ELF smoothing lip balm. Μύριζε βατόμουρο και άργησα και αυτό να το τελειώσω...κυρίως γιατί δεν αισθανόμουν να κάνει δουλειά στα χείλη. Έμενε πάνω στα χείλη απλά και δεν ένιωθα κάποια ενυδάτωση. Δεν έχω σκοπό να το ξαναπάρω σίγουρα.

Επιτέλους τελείωσαν!!!Πείτε μου αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και ποια είναι η γνώμη σας!!Και φυσικά μην ξεχνάτε το GIVEAWAY που έχει ξεκινήσει για πραγματάκια που έφερα από το εξωτερικό για εσάς!!!!

Φιλιαααα
Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου