Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

SAMPLES LOVE.....

Η αγάπη μου για τα δείγματα συνεχίζεται...και αφού μαζεύτηκαν αρκετά νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας μιλήσω για αυτά!Μικρές οι ποσότητες αλλά παίρνεις μια πρώτη "γεύση" για κάποιο προϊόν....και πολλές φορές...(ναι το ομολογώ)...μόλις μου αρέσει κάποιο πολύ τρέχω να το αγοράσω!

Πάμε να ξεκινήσουμε...και εφοδιαστείτε με καφέ και κανένα σαντουιτσάκι γιατί είναι πολλά!

1) SEPHORA Smoothing Primer: Ένα σιλικονούχο primer που κάνει λεία την επιδερμίδα και γεμίζει τους πόρους. Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα κάθε φορά....παλιότερα το είχα και σε full size και κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα το ξαναγοράσω.

2) ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Serum: Ενυδατικό serum για το βράδυ. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και το μόνο αρνητικό του...πέρα από την τιμή του....είναι η μυρωδιά του. Μυρίζει έντονα βότανα αλλά ευτυχώς φεύγει γρήγορα η μυρωδιά.

3) SEPHORA Moisture Day Cream: Ενυδατική κρέμα ημέρας....η οποία δεν με εντυπωσίασε. Τίποτα το φοβερό για την δική μου μικτή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Δεν πιστεύω πως θα την αγοράσω ποτέ σε κανονικό μέγεθος.

1) ΚΟΡΡΕΣ Foundation Άγριο Τριαντάφυλλο: Εντυπωσιάστηκα με αυτό το τόσο ενυδατικό make-up. Μέτρια κάλυψη...μυρίζει πολύ όμορφα και απλώνεται υπέροχα στο δέρμα. Κρατάει ώρες χωρίς να σε βαραίνει. Μία από τις επόμενες αγορές μου σίγουρα.

2) PALMERS Cocoa Butter: Μυρίζει τέλεια!!!Αρκετά ενυδατικό και απορροφάται εύκολα. Είναι ότι πρέπει για ξηρές επιδερμίδες πιστεύω...ιδανικό για του καλοκαιρινούς μήνες!!!

3) LAURA MERCIER Face Polish: Ένα δειγματάκι απολέπισης προσώπου που ήταν σε κάποιο συνδρομητικό κουτί που είχα πάρει. Δεν μυρίζει κάτι ιδιαίτερα και μου άρεσαν πολύ οι μικροί κόκκοι που έχει. Πιστεύω πως θα είναι ακριβούτσικο σε κανονικό μέγεθος πάντως.

4) APIVITA Κρέμα ματιών Aqua Vita: Κρέμα ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με 95% ενυδατικά συστατικά. Έχει πολύ ωραία υφή και χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα για όλη την περιοχή των ματιών. 


1) BIOTHERM Aquasource: Για τα πολύ αφυδατωμένα δέρματα είναι ότι πρέπει. Προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση χωρίς να έχει ιδιαίτερη μυρωδιά. Η συγκεκριμένη σειρά έχει και serum...που είναι ακόμα καλύτερο!

2) GLISS Asia Straight: Σαμπουάν που ισχυρίζεται πως βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών. Έχει αρκετά καλή μυρωδιά...αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στο ίσιωμα...οπότε δεν έχω σκοπό να το αγοράσω.
1) GEHWOL Αλοιφή για σκασίματα: Την συγκεκριμένη την έχω και σε full size από ένα συνδρομητικό κουτί. Πολύ ενυδατική...αναπλάθει την επιδερμίδα...και αφήνει πολύ απαλά τα πόδια. Μικρό αρνητικό η μυρωδιά του που είναι αρκετά έντονη.

2) AVENE Hydrance Riche: Μία από τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου...την οποία είχα και παλιά και είχα χρησιμοποιήσει αρκετά μπουκαλάκια. Ιδανική για το βράδυ αλλά και για το πρωί αν το δέρμα σας είναι πολύ αφυδατωμένο.

Αυτά λοιπόν τα δείγματα δοκίμασα τον τελευταίο καιρό....κάποια μου άρεσαν πολύ...και η αναζήτηση συνεχίζεται. Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάτι καλό τον τελευταίο καιρό....

Φιλιά...Πέλη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου