Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αγαπημένα Ιανουαρίου 2014!!!

Επιτέλους επέστρεψα...μαζί με τα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε...του Ιανουαρίου....μαζί με Estee Lauder...Essence...Nivea...Bourjois και άλλα πολλά!!! Η μεγάλη μου απουσία από το blog...όπως κάποιες ήδη θα ξέρετε οφείλεται σε μικρή μικροεπέμβαση στα μάτια που έκανα (leiser μυωπίας για την ακρίβεια) και έτσι για κάποιες μέρες δεν έβλεπα καθόλου και μετά θολά. Ευτυχώς τώρα καλύτερα και ήρθε η ώρα για επιστροφή στα δικά μας!!!

Είναι λίγα αυτόν τον μήνα τα αγαπημένα...γιατί σχεδόν μετά τα μισά του Ιανουαρίου σταμάτησα να βάφομαι λόγω της επέμβασης....και δυστυχώς ακόμα δεν μπορώ να βαφτώ...γρρρρρρ!!!


  • Foundation Estee Lauder Double Wear: Το αγαπάνε πολλές κοπέλες και όχι άδικα!!!Είναι υπέρ καλυπτικό και super ενυδατικό!Ακόμα και για στα ξηρά σημεία της επιδερμίδας μου τώρα το χειμώνα στρώνει υπέροχα...ενώ τα μόνο αρνητικά είναι η τσιμπημένη τιμή του αλλά και ότι δεν έχει μηχανισμό πάνω για να βγάζει λίγη ποσότητα ( έχω ακούσει πως του ταιριάζουν οι μηχανισμοί της MAC όμως και έχω σκοπό να το δοκιμάσω)
  • Real Techniques Σφουγγαράκι: Σας είχα πει για αυτό όταν το έλαβα στο  Ι-herb undoxing...και από τότε δεν έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Έχω σκοπό να κάνω και αναλυτικό review για αυτό.
  • Essence True Love lip gloss και Catrice My Cherry Berry lip balm: Σε παρόμοιες αποχρώσεις τα προιόντα χειλιών αφού είχα πάθει μια μανία με τις μωβ...και σκούρες κόκκινες αποχρώσεις. Της essence το lip gloss το χρησιμοποιούσα μαζί με το κραγιόν Craving από την mac που το είδατε στα 13 αγαπημένα του 2013. Ενώ όταν ήθελα κάτι πιο διακριτικό έβαζα το balm της catrice που είναι πολύ ενυδατικό και δίνει και αρκετό χρώμα. Θέλω να πάρω και άλλες αποχρώσεις από αυτήν την σειρά!!!
  • Άρωμα Si by Georgio Armani: Το συγκεκριμένο δειγματάκι ήταν δώρο μαζί με το περιοδικό In Style Δεκεμβρίου. Μόλις το μύρισα το λάτρεψα και δεν ήθελα να φοράω τίποτα άλλο. Γλυκό άρωμα και πολύ θηλυκό...και θα ήθελα πολύ να αγοράσω και το full size του.
  • Bourjois Smoothing Primer: Σε αυτό το μικρό βαζάκι είναι ένα σιλοκονούχο primer με υπέροχη μυρωδιά...και κάνει πολύ καλή δουλειά. Ειδικά για τους πόρους. Το αρνητικό του είναι όμως η πολύ μικρή συσκευασία του που το πολύ να κρατάει για 1μιση μήνα καθώς έχει μέσα μόλις 7ml προϊόντος και η τιμή του από το ASSOS ήταν στα 7 ευρώ περίπου.
  • Liposan Lip Butter: Κάτι που ξέχασα να σας δείξω στο τελευταίο post με τις Αγορές από το εξωτερικό και το οποίο μυρίζει τόσο θεϊκά που θέλω να το φάω!!! Μυρίζει βανίλια και macadamia και πολλές φορές το ανοίγω μόνο για να το μυρίσω!!!
Κρατηθείτε λίγο ακόμα γιατί θέλω να σας πω και για δυο προιόντα μαλλιών που χρησιμοποιήσα αυτόν τον μήνα και μου άρεσαν πάρα πολύ!!!

  • Macadamia Deep Repair Mask: Μια μάσκα μασκά πολύ ενυδατική και ιδιαίτερα πυχτή. Θες πολύ λίγη ποσότητα κάθε φορά. Αφήνει πολύ απαλά τα μαλλιά και μόνο το αρωμά της δεν με ενθουσιάζει. Την συγκρίνω όμως άνετα με την αγαπημένη μου που είναι η Mythic Oil Mask από την L'oreal.
  • Tony & Guy Cleanse Shampoo: Ένα σαμπουάν που πήρα πρόσφοτα...τώρα που φέρανε τα Hondos Center την μάρκα αυτήν. Τα είχα βρει κιόλλας με 20% έκπτωση και είπα να τα δοκιμάσω. Κάνει πλούσιο αφρό και προσφέρει ενυδάτωση. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο αλλά το βρήκα πολύ καλό και έχω σκοπό να δοκιμάσω και την αντίστοιχα μάσκα μαλλιών.
Αυτά λοιπόν ήταν τα λίγα αγαπημένα του πρώτου μήνα του 2014!!!Πώς σας φάνηκαν?

Πλέον...μετά από τόσο καιρό...χαίρομαι τόσο πολύ που ξαναγράφω!Πολλά φιλιά και θα τα πούμε σύντομα τώρα!!!!

Πέλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου