Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Products Regret Buying!!

Όσο και αν το έχεις ψάξει, σίγουρα κάποια στιγμή θα την έχεις πατήσει και εσύ. Ακούς τις καλύτερες κριτικές για ένα προϊόν και τρέχεις για να το αποκτήσεις. Και μόλις τo δοκιμάσεις...απορείς αν διάβαζες κριτικές για άλλο προϊόν γιατί εσένα δεν σου κάθεται καλά....δεν σου ταιριάζει αυτή η απόχρωση...στο δικό στου δέρμα κάθετα χάλια.

Ώρα να σας δείξω αυτά για τα οποία μετάνιωσα εγώ.

1) AUSSIE VOLUME SHAMPOO


Το είχα βρει με κάποια έκπτωση και είπαν να το δοκιμάσω. Η μυρωδιά του είναι αρκετά συμπαθητική. Αλλά πέρα από αυτό ούτε καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά μου..ούτε κατάλαβα καμιά διαφορά στον όγκο. Όσο για το άρωμα του δεν μένει και πολύ στα μαλλιά. Σίγουρα δεν θα το ξαναγοράσω.

2) MAC brow set


Όσο και αν αγαπώ την MAC αυτό το προϊόν της με απογοήτευσε απόλυτα. Είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση και παρόλα αυτά κάνει πολύ σκούρα τα φρύδια μου. Πέρα από αυτό όμως, χρησιμοποιώντας μόνο αυτό, τα φρύδια μου δεν μένανε στην θέση τους, Έτσι, όσες φορές το δοκίμασα έπρεπε από πάνω να βάζω και το διάφανο brow gel της ίδιας σειράς το οποίο μου αρέσει πολύ.

3) ΒΙΟΤΕΝ Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών

Μυρίζει υπέροχα, καθαρίζει αποτελεσματικά όποια σκιά και όποια μάσκαρα αλλά δυστυχώς τα μάτια μου τσούζουνε όταν το χρησιμοποιώ. Έχω ευαίσθητα μάτια αλλά με άλλα αντίστοιχα προϊόντα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. 

4) Μάσκαρα L'oreal mega volume collagen 24


Για αυτήν την μάσκαρα σας είπα και στο προηγούμενο empties post μου εδώ. Δεν κρατούσε καθόλου την καμπύλη στις βλεφαρίδες μου, ούτε έδινε αρκετό μήκος και όγκο. Ευτυχώς την είχα πάρει σε μια προσφορά της L'oreal.

5)  L'oreal Color Riche wet stain


Λέγεται πως αποτελεί dupe για τα lip stain από YSL αλλά καμία σχέση δεν έχουν με τα υπέροχα και πανάκριβα lip stain του YSL. Το αγόρασα από το εξωτερικό και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Αλλά απογοητεύτηκα. Δεν είναι σχεδόν καθόλου σταθερό και ούτε έχει έντονο χρώμα. Ίσως φταίει και η απόχρωση που πήρα, αλλά θέλει 2 στρώσεις και να φανεί λίγο χρωματάκι.


Τα παραπάνω λοιπόν προϊόντα δεν ταιριάζουν σε μένα...χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι χάλια προϊόντα. Είμαι σίγουρη πως σε άλλες κοπέλες θα ταιριάζουν τέλεια και θα διαφωνήσουν μαζί μου. Περιμένω τα σχόλια σας, αν έχετε δοκιμάσει κιόλας κάποιο από τα παραπάνω.

Φιλιά...Πέλη!

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

EMPTIES of the month!!


Hello!Πως τα περνάτε στις διακοπούλες σας?Ελπίζω υπέροχα...και φυσικά όλες ευχόμαστε να μην τελειώσει ποτέ η καλοκαιρινή άδεια!

Μου τελειώσαν μαζεμένα κάποια πράγματα και είπα να σας τα δείξω και να σας πω την γνώμη μου για αυτά. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!


1) Πινέλο Real Techniques Buffing Brush: Αυτό δεν τελείωσε αλλά δυστυχώς χάλασε. Δεν ξέρω πως κατάφερα να το καταστρέψω καθώς δεν έχω δει πουθενά αρνητική κριτική ή κάτι αντίστοιχο. Ελπίζω να πωλείται και μόνο του (και όχι μόνο σε συλλογή όπως είναι τώρα) για να το ξαναπάρω.Φυσικά υπέροχο πινέλο..με βόλευε πολύ για να απλώνω υγρά foundation. 

2) Αντηλιακή κρέμα προσώπου Vichy: Έχει δείκτη προστασίας 50SPF και η ποσότητα της είναι στα 50ml. Μου άρεσε πολύ γιατί δεν αφήνει έντονο άσπρο αποτέλεσμα(σαν μια άλλη που χρησιμοποιώ τώρα και με αφήνει full άσπρη). Επίσης απορροφάται αρκετά γρήγορα. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να εντοπίσω είναι πως αφήνει λίγο λιπαρότητα ακόμα και σε εμένα που μικτή προς ξηρή επιδερμίδα.

3) Αποσμητικό Nivea Invisible for Black and White: Μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα το ξαναγοράσω. Είναι διάφανο και δεν αφήνει ενοχλητικά σημάδια στα ρούχα. Κάνει αυτό που υπόσχεται και κρατάει όλη μέρα σχεδόν.

4) La roche poshe Nutritic Intence Riche



Είναι το δεύτερο βαζάκι από αυτήν την κρέμα που τελειώνω. Την έχω αγαπήσει και για το χειμώνα και για το καλοκαίρι. Ενυδατώνει αποτελεσματικά ακόμα και τον χειμώνα που η επιδερμίδα μου είναι ξηρή και αφυδατωμένη. Τσιμπημένη λίγο φυσικά η τιμή της αλλά αξίζει τα λεφτά της και φυσικά σε online φαρμακεία την βρίσκετε πιο οικονομική.

5) Μαντιλάκια προσώπου Pom Pon: Τα πήρα δώρο από ένα περιοδικό και ήταν πολύ βολικά. Καθαρίζουν αρκετά καλά αλλά δεν με ενθουσίασε η μυρωδιά τους. Από τα ίδια εταιρία χρησιμοποιώ τώρα αυτά στην ροζ συσκευασία και μυρίζουν πολύ πιο όμορφα.

6) Μάσκαρα L'oreal Mega volume collagen και Seventeen X-traordinaire: Η μία μου άρεσε πολύ...η άλλη καθόλου. Της l'oreal ανυπομονούσα να τελειώσει. Δεν ταίριαζε καθόλου στις βλεφαρίδες μου, καθώς έδινε όγκο αλλά όχι αρκετό μήκος.Σίγουρα δεν θα την ξαναπάρω.

Αυτήν που θα ξαναπάρω σίγουρα είναι της seventeen που την είχα σε μοβ απόχρωση και θέλω να την πάρω σε μαύρη τώρα. Δίνει όγκο και μήκος...και μόνο τώρα προς το τέλος άρχισε να μου κολλάει τις βλεφαρίδες.

7) Όζα AZADE: Το τελευταίο από αυτά που τέλειωσαν, έμεινε μόνο λίγη πηχτή στο τέλος. Την αγόρασα πέρυσι και την φορούσα όλο το προηγούμενο καλοκαίρι σχεδόν. Υπέροχο φωσφοριζέ φούξ και σίγουρα θα την ξαναγοράσω. Έχει καλή διάρκεια...ειδικά με ένα καλό top coat από πάνω.

Αυτά τα πράγματα τελείωσα τον τελευταίο καιρό!!Αν έχετε χρησιμοποιήσει και εσείς κάποιο...περιμένω την γνώμη σας!!

Φιλιά...Πέλη!!


Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

VICTORIA'S SECRET little haul!!!


Hello beauties!!Αν και κατάφερα καλοκαιριάτικα και μάλιστα σαββατοκύριακο να αρρωστήσω λίγο...είπα να σας δείξω δυο πραγματάκια που πήρα από Victoria's Secret...που τόσο αγαπάμε να βλέπουμε. Δυστυχώς, τα προϊόντα υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μόνο στην Αθήνα. Αλλά, πλέον βρίσκονται και στα duty free της Ρόδου...όπου μόλις τα είδα ενθουσιάστηκα και έσπευσα να τα "γλυκοκοιτάξω"!Κατέληξα να πάρω ένα body mist και μια κολόνια.



Το συγκεκριμένο fragrance mist είναι το best seller τους όπως με ενημέρωσε η γλυκύτατη πωλήτρια και φυσικά η μυρωδιά του είναι πολύ γλυκιά και πολύ φρουτένια.  Περιέχει φρέζια και κόκκινο δαμάσκηνο, είναι 250ml και έχει διάρκεια 2-3 ώρες. Φυσικά καθόλου βαρύ για την επιδερμίδα και κάνει 25 ευρώ. Τσιμπημένη φυσικά τιμή.....αλλά είναι Victoria's Secret!



Το δεύτερο είναι μια κολόνια eau de toilette.....Love Spell Cherry blossom and Peach. Δεν μου έκανε για καλοκαιρινή κολόνια αλλά έχει υπέροχη μυρωδιά και διάρκεια τουλάχιστον 5 ώρες. Επίσης ήταν στα 25 ευρώ και περιέχει 30ml.

Φυσικά, είχε πολλές άλλες υπέροχες μυρωδιές αλλά είπα να ξεκινήσω με αυτές!

Ελπίζω να σας άρεσαν....φιλιαααά.... Πέλη!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αγαπημένα Ιουλίου!!!


Μα πόσο γρήγορα πέρασε ένας ακόμα μήνας του καλοκαιριού?!Φτάσαμε κιόλας στον Αύγουστο και ήρθε η ώρα να σας δείξω τα καλλυντικά που χρησιμοποιήσα και αγάπησα περισσότερο το μήνα Ιούλιο.Εύχομαι να τα διαβάζεται σε καμιά ξαπλώστρα πάντως!!!


Θα ξεκινήσω αρχικά από την Dior Diorskin Nude BB Cream. Την αγόρασα όταν είχαν 35% έκπτωση τα Sephora και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου. Δίνει μέτρια κάλυψη αλλά υπέροχη λάμψη και φωτεινότητα. Ότι πρέπει για καλοκαίρι!

Επόμενο αγαπημένο, η Maybeline Rocket Mascara...την οποία από την μέρα που την αγόρασα(από το internet όπως σας είπα εδώ) δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη. Δίνει όγκο και μήκος, και όλη τη μέρα μένει στην θέση της. Να σας πω πως για να την αφαιρέσω το βράδυ χρησιμοποιώ είτε διφασικό προϊόν είτε....(ανακάλυψη)....λάδι καρύδας που κάνει υπέροχο ντεμακιγιάζ σε ελάχιστο χρόνο, ακόμα και σε αδιάβροχη μάσκαρα!!

Για ρουζ τώρα που έχει τόση ζέστη ήθελα κάτι κρεμώδες ώστε να μένει σταθερό. Έτσι, χρησιμοποιούσα από ΚΟΡΡΕΣ cream blush stick στην απόχρωση pink. Απλώνεται υπέροχα είτε με το χέρι είτε με πινέλο και μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Για το επόμενο προϊόν θα ακολουθήσει και αναλυτικό review καθώς το έχω αγαπήσει..το έχω λατρέψει και επιτέλους βρήκα το τέλειο μολύβι φρυδιών για μένα. Είναι από ESTEE LAUDER automatic brow pencil, αρκετά δηλαδή τσιμπημένη η τιμή του, και αυτό είναι το μόνο αρνητικό που μπορώ να του βρω.Από την μία είναι το μηχανικό μολύβι και από την άλλη έχει βουρτσάκι. Μου άρεσε επίσης πως στην συσκευασία του έχει μέσα και ένα ανταλλακτικό.


Θα αφήσω για το τέλος την παλέτα που βλέπετε, και θα πω πρώτα για το κραγιόν RIMMEL Lasting matte finish by Kate Moss. Αν και δεν συμπαθώ τα matte κραγιόν αυτό το έχω ευχαριστηθεί καθώς δεν ξηραίνει σχεδόν καθόλου το χείλη μου και το φωτεινό του χρώμα είναι υπέροχο. Τα έχω χρησιμοποιήσει βράδυ αλλά και πρωί, βάζοντας το νταμποναριστά.

Για το τέλος σας άφησα μια πρόσφατη αγορά που δεν χορταίνω να την χρησιμοποιώ. Είναι η BENEFIT the bronze of champions pallete.


Περιέχει το αγαπημένο σε πολλές hoola bronzer το οποίο έχω αγαπήσει και εγώ γιατί έχει την τέλεια απόχρωση για όλες τους τόνους επιδερμίδας. Το τοποθετώ με το kabuki brush από ecotools που φαίνεται στην αρχική φωτογραφία. Περιέχει επίσης η παλέτα σε travel size:

- They're real μάσκαρα
- Highlitter What's up
- Hoola lipgloss
- Κρεμώδη σκιά στην απόχρωση bikini-tini 
- Σκιά στην απόχρωση Thanks a Latte
- Πινελάκι για το bronzer.


Αρκετά πιστεύω πως είναι και βγήκε τεράστιο το post αλλά τα έχω αγαπήσει όλα και ελπίζω να σας αρέσουν!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού....φιλιά....Πέλη!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

INTERNET HAUL No3(kai teleftaio)!!!


Έφτασε και η ώρα για το τρίτο και τελευταίο μέρος του internet haul. Παρασκευούλα σήμερα...μια ανάσα από το σκ και εύχομαι όλες να πάτε να πλατσουρίσετε. Κάντε μια βουτιά και για μένα, γιατί εγώ δεν προβλέπεται. Ας σας δείξω λοιπόν τι πήρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα iherb



Ιδιαίτερα γνωστό online κατάστημα για πολλούς με τεράστια ποικιλία προϊόντων διατροφής, συμπληρώματα και διάφορα καλλυντικά φυσικά.

Ας ξεκινήσω αρχικά με τα πινέλα που πήρα από Real Techniques. Τα αγαπάμε ήδη πολύ και ήθελα να δοκιμάσω και άλλα. Έτσι πήρα:

  • Blush brush: παρότι είναι πινέλο για ρουζ, εμένα δεν με βόλεψε για ρουζ γιατί είναι πολύ μεγάλο. Όμως είναι πολύ βολικό και πούδρα και για bronzer. Δεν ξετρελάθηκα μαζί του αλλά καλό.
  • Setting Brush: Κυρίως για λεπτομέρειες αυτό το πινέλο. Το βρήκα πολυχρηστικό καθώς το χρησιμοποιώ και για bronzer και για τοποθέτηση highlighter( ειδικά με κρεμώδη highliter ήταν τέλειο).
  • Expert Face Brush: το πήρα για να απλώνω υγρά foundation καθώς το προηγούμενο που είχα, το buffing brush από core collection, δυστυχώς άρχισαν τα μαδάνε οι τριχούλες του. Μάλλον από δική μου κακή χρήση γιατί δεν έχω ακούσει από κανέναν παράπονα. Όσο για το καινούριο κάνει επάξια την δουλειά του και μου αρέσει πολύ.
Και είπα να δοκιμάσω και τα πινέλα από ecotools. Από όλα μου άρεσε περισσότερο το kabuki που δεν είχα κάτι αντίστοιχο. Πολύ απαλά φυσικά όλα, αλλά αυτό που είναι για την σκιά δεν μου άρεσε καθόλου. Έπιανε υπερβολικά λίγη ποσότητα.

Ας πάμε τώρα στα κανονικά καλλυντικά. Την μάρκα Physician Formula όλοι περίπου την έχουμε ακούσει αλλά δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν κυκλοφορεί. Έτσι πήρα:

  • Happy Booster bronzer: Θεϊκή φυσικά η συσκευασία τους και περιέχουν από κάτω και πινελάκι. Ξετρελάθηκα με την καρδούλες μέσα και δίνει υπέροχο ηλιοκαμένο χρώμα.
  • Happy Booster blush (rose): Μου άρεσε ακόμα πιο πολύ. Είναι ροζ σκούρο το τελείωμα του και ταιριάζει πιστεύω σε πολλές επιδερμίδες.
Τέλος, έψαχνα ένα αντηλιακό σε μορφή stick για συγκεκριμένες περιοχές όπως μύτη, αυτιά κτλ. και αυτό μου φάνηκε πολύ καλό. Έχει spf 30 και όντως κάνει πολύ καλή δουλειά.

Α, μαζί με την παραγγελία μπορούσες να επιλέξεις και ένα δωράκι και πήρα ένα απλό lip balm με μέλι. Πολύ έντονη μυρωδιά έχει αλλά ενυδατικό αρκετά.

Τέλος, φυσικά, για όσες τώρα θέλετε να παραγγείλετε από iherb, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ZML436 ώστε να έχετε έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία 10$ για αγορά άνω των 40$ και 5$ για αγορά κάτω των 40$. Και τα έξοδα αποστολής στα 4$...πολύ καλή τιμή πιστεύω.

Αυτά προς το παρόν...ελπίζω να σας άρεσαν οι αγορές μου!!

Φιλιά πολλά!!
Πέλη