Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

REVIEW CARROTEN BB DIVINE CARE!!!!


Καλησπέρα!!!Πως είστε?Ελπίζω να ετοιμάζεστε αυτό το σκ να πάτε σε καμιά παραλία!!!Αυτό περιμένω και εγώ όλη την εβδομάδα. Και εδώ και καιρό σας έχω υποσχεθεί ένα review για την bb cream από την εταιρία carroten. Και αν αναρωτιέστε αν μόνο μικρό δείγμα που είχα κατάφερε να με πείσει να αγοράσω το προϊόν η απάντηση είναι ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!
Αυτό ήταν το δείγμα μου.....



Αρχικά, να σας πω πως μυρίζει σαν αντηλιακό και εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η μυρωδιά  Έχει ρευστή υφή και αυτό την κάνει να απλώνεται πολύ εύκολα. Προσφέρει μια πολύ ελαφριά κάλυψη, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε είναι πως κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα του προσώπου. Φυσικά, έχει SPF 25, ιδανική δηλαδή για καθημερινή χρήση.

Έχω δοκιμάσει διάφορες bb creams και για αυτό το καλοκαίρι η επιλογή μου είναι η CARROTEN BB DIVINE CARE. 




Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο!!! Η τιμή αυτής της bb που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι μόλις 10, 50 ευρώ τα 50ml.

Φιλιαααααά,
Πέλη!!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

COLORS OF THE RAINBOW TAG!!!


Τι πιο όμορφο από το ουράνιο τόξο που έρχεται μετά την βροχή! Και μπορεί σήμερα να σκάμε από την ζέστη αλλά αφού λοιπόν είδα το συγκεκριμένο πολύχρωμο tag σε youtube και blogs...είπα να χρωματίσω και το δικό μου! Για να ξεκινήσουμε λοιπόν!

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το αγαπώ! Είναι από YSL το vernis a levres, ένα lip gloss-κραγιόν που έχει απίστευτη απόδοση και μένει για πολλές πολλές ώρες στα χείλη!!



ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου που χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα στην επιδερμίδα μου και το φοράω και κάτω από το make-up, και δεν μου δημιουργεί καθόλου γυαλάδα.


ΚΊΤΡΙΝΟ

 Δεν έχω πολλά να πω για αυτό το πινέλο από την samantha chapman! Απίστευτα απαλό, απλώνει τέλεια τα κρεμώδη make-up, καθαρίζεται πανεύκολα και δεν μαδάει καθόλου! Το χρησιμοποιώ καθημερινά και ονομάζεται buffing brush.


ΠΡΑΣΙΝΟ

Δεν θυμάμαι καν πόσες φορές έχω αγοράσει αυτήν την απόχρωση μολυβιού από manhattan....πολύ πολύ απαλό και πολύ όμορφο πράσινο, ειδικό για τα μελαχρινά μάτια.




ΜΠΛΕ

Ένα ακόμα προϊόν από το οποίο έχω αδειάσει άπειρα σωληνάρια. Το μόνο που προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη μου ακόμα και τον χειμώνα που ξεραίνονται πολύ. Μόνο αυτό τα βοηθάει γι αυτό και βρίσκεται ένα πάντα στην τσάντα μου, ένα στο γραφείο και ένα στο κομοδίνο.



ΜΩΒ

Η x-traordinaire μάσκαρα από την seventeen σε υπέροχη μωβ απόχρωση. Χαρίζει και όγκο και μήκος και το χρώμα κάνει ιδιαίτερα καλοκαιρινό το μακιγιάζ.



ΡΟΖ-ΦΟΥΞΙΑ

Για το tangle teezer έχω μιλήσει και στα αγαπημένα του μήνα. Καθημερινά την χρησιμοποιώ και δεν την αλλάζω με τίποτα.



ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ

Ρουζ πολύ χαρούμενο και καλοκαιρινό. Το πήρα αρχικά για αυτή την υπέροχη ανάγλυφη επιφάνεια που έχει αλλά όταν το χρησιμοποιήσα μου άρεσε πολύ η απόδοση του και το χρώμα του. Έχει μέσα φουξ, πορτοκαλί, απαλό ροζ και σκούρο ροζ μέσα....και σε κάποια από τα λουλουδάκια έχει και shimmer.



Περιμένω από κάτω τα σχόλια σας για τα δικά σας...χρωματιστά προϊόντα!!!

Καλή αντοχή με την ζέστη...και κάντε καμιά βουτιά και για εμάς...όσες είστε θάλασσα!!!

Φιλιααααά,
Πέλη!!!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Cherrybox Ιουνίου!!!



Παρέλαβα πριν λίγες μέρες και εγώ το δικό μου κουτάκι από το cherrybox. Ξαφνικά εμφανίστηκαν στην Ελλάδα 3 συνδρομητικά κουτάκια και αυτό είναι το δεύτερο που έχω πάρει μετά το beautytestbox. Η συνδρομή και σε αυτό είναι 10 ευρώ και το παραγγέλνεται από εδώ Ώρα να σας δείξω τι περιείχε μέσα.





Bioplasis Αφρόλουτρο peeling: αναφέρει πως καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα και έχει αντιοξειδωτικά και βιολογικά συστατικά. Αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. (ανυπομονώ να το δοκιμάσω)

Fresh line Erato: ένα σαμπουάν για επανόρθωση και ενυδάτωση. Έχει φασκόμηλο και τριαντάφυλλο και η αλήθεια είναι πως μυρίζει πολύ όμορφα. Μου άρεσε πολύ και το μέγεθός του καθώς είναι ιδανικό για ταξίδια.

Laura Mercier  lip gloss (bare beige): Αυτό με ενθουσίασε πραγματικά πολύ. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τα lipgloss αυτά αλλά η τσουχτερή τιμή με εμπόδιζε να το αγοράσω. Οπότε το θεωρώ super ευκαιρία για να το δοκιμάσω. Και επίσης....μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ!!

Red water: Τζελ καθαρισμού με πράσινο τσάι. Κάνει ήπιο και βαθύ καθαρισμό. Το δοκίμασα κιόλας αυτό το καθαριστικό και μπορώ να πω πως μου άφησε καλή εντύπωση. Καθαρίζει πολύ καλά και δεν ξηραίνει καθόλου την ευαίσθητη επιδερμίδα μου.

Τέλος, μέσα στο κουτί είχε και δύο δειγματάκια. Ένα μικρό φακελάκι scrub laura mercier και ένα δείγμα ακόμα από το άρωμα " Que de l'amous" από Lothantique. Δεν το γνωρίζω καθόλου σαν όνομα αλλά μυρίζει αρκετά συμπαθητικά.

Γενικά, μου άφησε θετική εντύπωση του κουτί, με μειονέκτημα όμως πως περίμενα περισσότερα full sizei ή έστω travel size και όχι πολύ μικρά δείγματα περιοδικού. Κατά τα άλλα μου άρεσαν τα προιόντα και θέλω να τα δοκιμάσω όλα

Περιμένω τα σχολιά σας και πείτε μου τι είχε το δικό σας κουτακι!!!

Φιλιααααά,
Πέλη






Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΙΟΥ!!!!!



Καλό μηνά!!!Πέρασε και ο Μάιος και είναι η ώρα να σας αναφέρω τα προϊόντα που λάτρευα και χρησιμοποιούσα συνεχώς τον μήνα που μας πέρασα. Κάποια είναι καινούρια και κάποια παλιά που ξανανακάλυψα και αγάπησα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.


Tangle teezer: Η υπέροχη αυτή βούρτσα έχει αντικαταστήσει σχεδόν όλες μου τις χτένες και βούρτσες. Κάνει τα πάντα, και σε στεγνά και σε βρεγμένα μαλλιά. Βοηθάει τα μαλλιά να μην "πετάνε" λόγω στατικού ηλεκτρισμού, σπάνε λιγότερο και γίνονται πολύ απαλά! Το πήρα από feelunique.com

Elf contouring blush and bronzing powder: Για την τιμή του έχει καταπληκτική ποιότητα. Ειδικά το bronzer το χρησιμοποιώ καθημερινά. Το ρουζ είναι πολύ απαλό αλλά πολύ καλό για καθημερινή χρήση.

Σκιά από MC BASICS: Αυτή η σκιά ήταν δώρο μαζί με το περιοδικό Marie Claire. Είχε πολλές σκούρες αποχρώσεις που δεν μου άρεσαν και μετά είδα αυτήν την ροζ μπεζ και μου άρεσε πολύ. Ταιριάζει τέλεια ως βάση και συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις.

Macademia healing oil treatment: Λαδάκι για όλους τους τύπους μαλλιών. Χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα και κάνει τα μαλλιά λαμπερά και απίστευτα απαλά. Και το καλύτερο είναι πως μυρίζει φανταστικά!! Έχω ακούσει τα καλύτερα για τα προϊόντα αυτής της εταιρίας και αν και είναι τσιμπημένα λιγάκι στην τιμή πιστεύω πως αξίζουν. Το πήρα και αυτό από feelunique.com

Revlon lip balm Peach parfait: Το έχω ευχαριστηθεί απίστευτα πολύ αυτό το κραγιόν. Το φοράω συνεχώς. Έχει υπέροχη βαθιά ροζ απόχρωση και είναι υπέρ ενυδατικό.

MAC sheen supreme Full speed: Είναι το πρώτο κραγιόν από την σειρά sheen supreme. Ένα έντονο φουξ χρώμα, πολύ ενυδατικό και το τελείωμα του είναι σαν gloss, ιδιαίτερα λαμπερό δηλαδή. Ότι πρέπει για το καλοκαίρι!!

L'OREAL mythic oil shampoo and mask : Για αυτά τα προϊόντα που έχω αγαπήσει τόσο πολύ έχω κάνει και αναλυτικό review εδώ.

Marakesh oil: Αυτό το δειγματάκι το είχα καιρό και επειδή διάβασα καλές κριτικές και σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Προσφέρει προστασία από την υψηλή θερμοκρασία που έχει το πιστολάκι, και βοηθάει πολύ στο ίσιωμα. Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα αγοράσω ολόκληρη την συσκευασία.

La Roche-Posay nutritic intense riche: Η καλύτερη κρέμα για το δικό πολύ ευαίσθητο δέρμα. Ενυδατώνει πολύ καλά και είναι υποαλλεργική. 

Mastic spa Liposvelte: Δώρο και αυτό από το περιοδικό Forma. Είναι κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και περιέχει μαστίχα, κακάο και καφεΐνη. Μυρίζει πολύ όμορφα και αναφέρει πως βοηθά στην μείωση της κυτταρίτιδας κατά 47%. Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο εβδομάδες και σίγουρα αυτό που έχω δει είναι πως κάνει το δέρμα πολύ πολύ απαλό!

 Αυτά για τον μήνα που μας πέρασε!!Καλό καλοκαίρι πλέον να έχουμε και να περνάτε υπέροχα!!

Φιλιά,
Πέλη