Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα προϊόντα Νοεμβρίου!!!!

Beauty Line, Seche vite, Sigma, Benefit, Jordana κάποια από αυτά που αγάπησα τον μήνα που μας πέρασε....και σαν να άργησα λίγο να σας τα πω...αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ έτσι? Κάτι η δουλειά, κάτι ένα ταξίδι στο εξωτερικό....δεν είχε μείνει χρόνος!Αλλά δεν ήθελα να μην σας τα δείξω καθόλου γιατί πραγματικά αξίζουν...και πάμε να σας μιλήσω ένα ένα για όλα!


1) Healthy Sexy Hair: Ένα leave-in conditioner που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και περιέχει βιταμίνες σόγιας και κακάο. Μυρίζει υπέροχα!!!!Είδα πως αφήνει πολύ μαλακά και ενυδατωμένα τα μαλλιά μου. Το πήρα από feelunique και ήταν αρκετά ακριβό στα 15 ευρώ. Όμως κάνει ότι υπόσχεται!
2)Garnier Fructis Goodbuy Damage: Το είδατε και στο Giveaway...και επίσης το λάτρεψα για την μυρωδιά του. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν και δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά.Αφήνει μια υπέροχη λάμψη.
3) Dust+Cream "La vie est belle": Δεν περίμενα ποτέ να κάνει τόσο καλή δουλειά ένα "τύπου" προϊόν. Το πήρα περισσότερο από περιέργεια από τα καταστήματα Dust+Cream....και μου άρεσε τόσο η μυρωδιά όσο και η διάρκεια του.Με εντυπωσίασε και το πόσο οικονομικό είναι...περίπου 3,5 ευρώ τα 30ml.Υπέροχο!!!
4)Sigma sample glove: Ένα γάντι για να καθαρίζεις το πινέλα σου?Υπερβολή?Ναι συμφωνώ γι'αυτό και χάρηκα τόσο πολύ όταν μου έστειλαν μαζί με μια παραγγελία που είχα κάνει...αυτό το δείγμα.Έστω και τόσο μικρό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όταν πλένω τα πινέλα μου. Όσο για το αν θα το έπαιρνα σε full size...όχι...πάρα πολύ ακριβό πιστεύω στα 25 ευρώ.
5) Seche Vite top coat: Το αγαπώ...το λατρεύω...είναι το αγαπημένο μου!!!Δεν άντεξα χωρίς αυτό και το πήρα όσο και αν προσπάθησα να το καθυστερήσω!Κρατάει τα νύχια άθικτα για μέρες χωρίς να πάθουν τίποτα...και στεγνώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό!Είμαι εξαρτημένη πλέον από το Seche Vite...το παραδέχομαι!!!!
6) Beauty Line No 652: Σας είχα πει και στο facebook πόσο με είχε εντυπωσιάσει το βερνίκι από Beauty Line γι' αυτό και το είχα βάλει στο Giveaway. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα από την εταιρία(μετά έτρεξα και πήρα και άλλα) και έμεινα άφωνη. Υπέροχη απόδοση (ένα καφε-κόκκινο χρώμα)..και διάρκεια....και φυσικά τιμή μόλις στα 2 ευρώ!Τα λόγια είναι περιττά...και απορώ γιατί δεν τα είχα δοκιμάσει νωρίτερα!Φανταστικά!!!
Δείτε το κιόλας.....


 Και αν νομίζετε πως εδώ τελειώσαμε....όοοοοχι....γίνονται αγαπημένα χωρίς καλλυντικά?Όχι βέβαια....(μαζεύτηκαν μπόλικα αυτό το μήνα βλέπετε)....


1) Mac Lipstick Craving: Το βάζω πρώτο πρώτο γιατί ανυπομονώ να σας μιλήσω για αυτό!Το ήθελα εδώ και πολύ καιρό και το έβλεπα παντού...έτσι μόλις άκουσα για έκπτωση 25% στα Mac έτρεξα να το πάρω. Δεν έχει πολύ καιρό...αλλά πραγματικά από τότε το φοράω κάθε μέρα. Μοιάζει λίγο με το Plumful αλλά πιο προς το ροζ. Τέλειο για χειμώνα!!!
2) Ρουζ Rockateur Benefit+Shiseido RD103: Για το Rockateur Benefit σας είχα κάνει και αναλυτικό post....συνεχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι τόσο διακριτικό όσο πρέπει και δίνει υπέροχη λάμψη. Όσο για της Shiseido ήταν δώρο σε ένα περιοδικό και μου φάνηκε τέλεια ευκαιρία να το δοκιμάσω...μιας και το κανονικό μέγεθος κοστίζει 40 ευρώ. Υπέροχη σατινέ υφή και σούπερ χρώμα!Αν ήταν πιο οικονομικό σίγουρα θα το αγόραζα!!!
3) Jordana 12h eyeshadow: Σας το είχα δείξει στις αγορές από Cherry Culture  και όπως σας είχα πει είναι πάρα πολύ μαλακό και πολύ σταθερό. Η υφή του είναι βουτυρένια και σίγουρα θέλω και άλλες αποχρώσεις να δοκιμάσω...αυτή είναι το prolong purple.
4) Elf lip gloss: Ένα gloss με πολύ καλή απόδοση παρότι δεν το περίμενα. Είναι στην απόχρωση Boston...ένα κόκκινο που το έβαζα πάνω από τα κόκκινα κραγιόν για λάμψη. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι πως μυρίζει μέντα που δεν με τρελαίνει. Υπέρ οικονομικό φυσικά!
5) Mac Eyeshadow Patina: Ήταν το δώρο μου για τα  Back2Mac προϊόντα που γύρισα και την φορούσα όλο το μήνα είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες σκιές. Πολύ βολική και ταιριάζει με τα πάντα!!!

Και εδώ τελειώσαμε...λίγο μεγάλο το σημερινό post...αλλά είχα καιρό να γράψω post και είπα να πω για όλα!Πείτε μου στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα που πέρασε!!!

Καλές γιορτές και πολλά φιλιαααααα!
Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου