Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

REVIEW CLINIQUE MASCARA...

Γεια σας!!Πώς τα περάσατε το σαββατοκύριακο?Ελπίζω να χαλαρώσατε!Σήμερα θα σας πω για μια μάσκαρα που ανακάλυψα τον τελευταίο καιρό και μου άρεσε πάρα πολύ!Είναι η High Impact Mascara από την εταιρία CLINIQUE και ήταν και στα Αγαπημένα Αυγούστου.


Την είχα αγοράσει από την εταιρία παλιότερα μόλις 10 ευρώ με ένα πρόγραμμα που είχε η εταιρία όπου έδινες μια οποιαδήποτε μάσκαρα είχες και έπαιρνες μια δική τους μόνο στα 10 ευρώ. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη φορά από την εταιρία μάσκαρα και έτσι ζήτησα από την πωλήτρια μία που να δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...όγκο...μήκος και διαχωρισμό φυσικά. Μου πρότεινε την High Impact και για καιρό την είχα στο συρτάρι!

Από την πρώτη φορά που την δοκίμασα με εντυπωσίασε!Αρχικά έχει μεσαίο σε μέγεθος βουρτσάκι αλλά αρκετά μακρύ για να καλύπτει όλες τις βλεφαρίδες. Super μαύρη φυσικά και με μία στρώση έδινε αρκετό μήκος και όγκο. Με την δεύτερη το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο ικανοποιητικό. Επίσης το πυκνό βουρτσάκι της πιστεύω πως βοηθάει πολύ στον διαχωρισμό.



Το μόνο αρνητικό που εντόπισα....είναι πως μετά από 2-3 μήνες χρήσης άρχισε να στεγνώνει.Σχετικά σύντομα πιστεύω.

Την έχετε δοκιμάσει? Περιμένω να μου πείτε πως σας φάνηκε!

Φιλιαααά πολλαααά....Πέλη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου