Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

DIOR BB CREAM REVIEW!

Hello!!!Πώς τα περνάτε?Μετά από παρότρυνση της υπέροχης blogger Σοφίας από το Sofia's Beauty World...θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που έχει καταφέρει να περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ και έχει περάσει στην λίστα με τα "Αγαπημένα για Πάντα"!Αφορά την DIORSKIN NUDE BB CREME από την εταιρία DIOR.

Πρώτα με εντυπωσίασε η συσκευασία της.Μου άρεσε πολύ η ιδέα της αντλίας ώστε να μην σπαταλάς προϊόν. Στην συνέχεια έχει πολύ ρευστή υφή...(μοιάζει λίγο σε gel) και απλώνεται πανεύκολα και με πινέλο και με τα χέρια που την δοκίμασα. Εγώ κυρίως με πινέλο την άπλωνα για καλύτερα αποτελέσματα.


 Προσφέρει μέτρια κάλυψη(ναι μέτρια...όχι χαμηλή όπως πολλές bb κρέμες) και καλύπτει ιδανικά μικρά σπυράκια και κοκκινίλες. Έχει και spf 15 και η ποσότητα της είναι στα 30ml.Την φορούσα οοοολο το καλοκαίρι...εκτός από τις μέρες που δεν βαφόμουν καθόλου λόγω ζέστης...και ακόμα πιστεύω πως έχει μπόλικη ποσότητα.Άλλωστε χρειάζεται μόνο 2-3 φορές να πατήσεις το σωληνάριο και έχεις καλύψει πλήρως όλο το πρόσωπο.

Το μοναδικό αρνητικό που θα μπορούσα να της βρω είναι η τιμή της. Αλλά για DIOR μιλάμε βέβαια. Την είχα πάρει με έκπτωση στην αρχή του καλοκαιριού από τα Sephora( 25% νομίζω) και μου είχε βγει περίπου 30 ευρώ. Πολλά είναι...το ξέρω...αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που θεωρώ πως άξιζε κάθε ευρώ της!



Ποια είναι τα δικά σας "Αγαπημένα για Πάντα" προϊόντα?Περιμένω τα σχόλια σας αν έχετε χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη bb κρέμα ή άλλες!

Πολλά φιλιά μέχρι να τα ξαναπούμε!!!
Πέλη!

ps: Χρόνια πολλά σήμερα σε όλα τα ζωάκια του κόσμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου