Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ/ΟΖΕΣ!!!

Φθινοπωρινά βερνίκια νυχιών...και για κάποιες άλλες όζες...και μπορεί να μου πείτε πως έχουμε εδώ και δύο μήνες πλέον φθινόπωρο...αλλά ευτυχώς ο ήλιος δεν μας αφήνει να το πιστέψουμε. Και από τα έντονα χρωματιστά νύχια...ήρθε η ώρα να πάμε σε πιο "βαθιά" αλλά εξίσου υπέροχα χρώματα.Πάμε να σας δείξω ποιες αποχρώσεις επιλέγω αυτόν τον καιρό.....

1) ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ
Για μένα ίσως το πιο αγαπημένο μου χρώμα για φθινόπωρο-χειμώνα....όχι μόνο στα βερνίκια νυχιών αλλά και στα ρούχα. Το θεωρώ πολύ όμορφο και πολύ αριστοκρατικό!

Radiant No 126- Mavala No 178(Denim Blue)

2) ΓΚΡΙ
Ίσως πιο χειμωνιάτικο για κάποιες...αλλά πολύ κομψό. Μου θυμίζει τον μουντό καιρό που βλέπουμε συχνά το φθινόπωρο και θεωρώ πως συνδυάζεται με όλα.

Radiant No 98

3) ΚΑΦΕ/ΜΠΕΖ
Ειδικά το ανοιχτό μπεζ...είναι για όλες τις εποχές. Πιστεύω πως κάνει τα χέρια να δείχνουν πολύ κομψά και "καθαρά"...χωρίς περιττά χρώματα. Και το γλυκό καφέ όμως ταιριάζει απόλυτα το φθινόπωρο.

Elixir No77-Nails Inc. Basil Street

4) ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ/ΜΠΟΡΝΤΩ
Το απόλυτο του φθινόπωρο? Ε μα ναι...δεν λείπει από καμία συλλογή και είναι ο βασιλιάς των χρωμάτων για αυτήν την εποχή. Τολμηρό για κάποιες αλλά τόσο θηλυκό!
Azade No 126(Midnight Red)-Sephora No L25(it-girl)

5) ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ
Το trend της σεζόν....βερνίκια νυχιών μεταλλικά...με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι αποχρώσεις άπειρες....

Rimmel London No 60(Royal Blue)-Sephora No 68(Diving in Malaysia)

Πώς σας φαίνονται τα φθινοπωρινά βερνίκια/όζες που χρησιμοποιώ? Περιμένω στα σχόλια σας να μου πείτε τι φοράτε εσείς τώρα στα νύχια σας!!

Φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου