Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου!!!

Γεια σας!!!Πώς τα περνάτε?Έχεις λίγες μέρες που μπήκε ο Οκτώβριος....αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να σας πω για όλα όσα αγάπησα τον μήνα Σεπτέμβριο. Και μπορεί να πέρασε πολύ γρήγορα(μα πότε μπήκε ο Οκτώβρης ούτε που το κατάλαβα), αλλά τα αγαπημένα ήταν αρκετά. Και ας ξεκινήσουμε!

Soap and Glory Hand Food
Θέλω εδώ και καιρό να σας μιλήσω για αυτήν την κρέμα....αλλά ήθελα να την τεστάρω περισσότερο και τώρα που χειμωνιάζει. Πλέον είναι στα τελειώματα....γιατί την χρησιμοποιώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Αναφέρει πως περιέχει shea buuter...macademia oil και marshmallow. Απορροφάται άμεσα...και το μοναδικό αρνητικό είναι πως δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Essence Caring Oil
Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει λαδάκια για τα πετσάκια, παρότι έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Αποφάσισα να δοκιμάσω λόγω της χαμηλής τιμής του...γύρω στα 2 ευρώ νομίζω....και σίγουρα θα το ξαναγοράσω. Κάνει δουλειά στα πετσάκια...και το αποτέλεσμα διαρκεί. Θέλει βέβαια συχνή χρήση!

Benefit They're Real Mascara
Είχα ακούσει το καλύτερα και τώρα καταλαβαίνω το γιατί. Χαρίζει απίστευτο όγκο και μήκος....και θα μου πείτε οκ..δεν είναι η μόνη. Είναι όμως η μόνη που κρατάει τοοοοόσο πολύ...όλη την μέρα όμως την καμπύλη στις βλεφαρίδες. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί!Μπήκα στον πειρασμό να πάρω το full size(αυτό το μέγεθος ήταν σε ένα κουτάκι)....αλλά κρατήθηκα. Λένε πως στεγνώνει εύκολα....θα το δούμε.

Azade Caramel Body Spray
Νομίζω ήταν και σε άλλου μήνα αγαπημένα....αλλά πραγματικά το αγαπώ!Το ψεκάζω παντού....σώμα...μαλλιά...δωμάτιο..σεντόνια!Θέλω όλα να μυρίζουν καραμέλα βουτύρου!

NARS Bronzer Laguna
Στο εξωτερικό έχει γίνει χαμός με αυτό το bronzer. Δυστυχώς δεν έχουμε στην Ελλάδα Nars και έτσι το παρήγγειλα από το hqhair μαζί με κάποια άλλα που θα σας δείξω σε άλλο post. Πολύ βελούδινη η υφή του...και όντως πιστεύω πως ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδες.

ΝYX Ρουζ
Είναι στην απόχρωση Natural και είναι το ιδανικό ρουζ για κάθε μέρα.Καθόλου έντονο...δίνει την σωστή ποσότητα και απόχρωση που πρέπει.Μένει για αρκετές ώρες και σίγουρα θέλω να αγοράσω και άλλες αποχρώσεις από αυτά τα ρουζ.

Maybeline Color Tattoo
Μία ακόμα απόχρωση προστέθηκε στην συλλογή μου...αυτή  του Pink Gold. Πραγματικά την φοράς κάθε μέρα και φεύγεις. Υπέροχο ροζ χρυσό που μένει φυσικά για ώρες όπως όλες οι color tattoo.

Estee Lauder Double Wear Concealer
Και ναι...για το foundation Double Wear ήξερα και το έχω δοκιμάσει κιόλας και το θεωρώ top....αλλά το concealer δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ!Απλά θα σας πω πως πλέον το θεωρώ No1 στα concealer!!Καλύπτει τέλεια...και ενυδατώνει τέλεια!Ούτε λόγος φυσικά να μαζεύει στις γραμμούλες!Όταν βάλουν έκπτωση τα Sephora στα concealer σίγουρα θα το αγοράσω!!

Αυτά είχα λοιπόν για τον μήνα που μας πέρασε!Πως σας φαίνονται?Έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά?

Περιμένω τα σχόλια σας!!!!Φιλιά πολλά...Πέλη!!

PS: Καλό Φθινόπωρο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου