Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

BACK TO SCHOOL MAKE UP!!

Για κάποια νεαρά κορίτσια....καλοκαίρι τέλος....αφού τα σχολεία και το διάβασμα ξεκίνησαν!Και μπορεί λόγω καταλήψεων τα μαθήματα να καθυστερούν,ωστόσο για όσα κορίτσια νοιώθουν την ανάγκη να βάφονται στο σχολείο.....ετοίμασα τα συγκεκριμένο post με όλα όσα χρειάζονται!Προσωπικά, απέφευγα να βάφομαι στο σχολείο αλλά αν σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφα...το δέχομαι απόλυτα. Ελπίζω να σας αρέσουν!!!


Αρχικά, όλα ξεκινάνε από τις σωστές βάσεις!Και όταν λέω βάσεις....εννοώ φυσικά μια bb cream που θα σας προσφέρει ελαφριά κάλυψη και ενυδάτωση. Δεν προτείνω foundation γιατί δεν πιστεύω πως χρειάζεται. Ιδανική και για την τιμή της είναι η bb cream της Garnier.

Συνεχίζω με μια πούδρα που θα σας προστατέψει από την γυαλάδα....κυρίως τις κοπέλες που έχουν μικτό ή λιπαρό δέρμα. Ιδανική και stay matte από rimmel αλλά και οποιαδήποτε άλλη....έχω δοκιμάσει της essence και είναι πολύ καλή και οικονομική!

Φυσικά, δεν θεωρείται ολοκληρωμένο το βάψιμο αν δεν περιλαμβάνει μάσκαρα!Η Maybeline έχει τεράστια ποικιλία και σε λογικές τιμές....η δική μου αγαπημένη αυτήν την περίοδο...όπως έχω ξαναπεί άπειρες φορές είναι η Rocket.

Ακόμα, για όσα κορίτσια ξενυχτάνε για να διαβάσουν(καλό κουράγιο)...το concealer θα τους σώσει!Δείχνει πιο ξεκούραστο το βλέμμα και πιο φωτεινό!Πολύ ποικιλία από διάφορες μάρκες φυσικά.

Τέλος, ένα διάφανο lip gloss ή κάποιο balm με λίγο χρώμα θα σας προσφέρει μια λάμψη στα χείλη σας...και επίσης σε περίπτωση που θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας ένα μαύρο μολύβι θα κάνει τέλεια δουλειά. Δεν προτείνω υγρό eyeliner γιατί το θεωρώ πολύ βαρύ ειδικά για το πρωί που πάτε σχολεία.

Και ναι...αυτά αρκούν και περισσεύουν!Σας παρακαλώ πολύ..προσπαθήστε να είστε όσο πιο απλές γίνεται. Έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας να βάφεστε!!!

Φιλιαααααά....και καλή σχολική χρονιά!!!
Πέλη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου