Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

VICTORIA'S SECRET little haul!!!


Hello beauties!!Αν και κατάφερα καλοκαιριάτικα και μάλιστα σαββατοκύριακο να αρρωστήσω λίγο...είπα να σας δείξω δυο πραγματάκια που πήρα από Victoria's Secret...που τόσο αγαπάμε να βλέπουμε. Δυστυχώς, τα προϊόντα υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μόνο στην Αθήνα. Αλλά, πλέον βρίσκονται και στα duty free της Ρόδου...όπου μόλις τα είδα ενθουσιάστηκα και έσπευσα να τα "γλυκοκοιτάξω"!Κατέληξα να πάρω ένα body mist και μια κολόνια.



Το συγκεκριμένο fragrance mist είναι το best seller τους όπως με ενημέρωσε η γλυκύτατη πωλήτρια και φυσικά η μυρωδιά του είναι πολύ γλυκιά και πολύ φρουτένια.  Περιέχει φρέζια και κόκκινο δαμάσκηνο, είναι 250ml και έχει διάρκεια 2-3 ώρες. Φυσικά καθόλου βαρύ για την επιδερμίδα και κάνει 25 ευρώ. Τσιμπημένη φυσικά τιμή.....αλλά είναι Victoria's Secret!



Το δεύτερο είναι μια κολόνια eau de toilette.....Love Spell Cherry blossom and Peach. Δεν μου έκανε για καλοκαιρινή κολόνια αλλά έχει υπέροχη μυρωδιά και διάρκεια τουλάχιστον 5 ώρες. Επίσης ήταν στα 25 ευρώ και περιέχει 30ml.

Φυσικά, είχε πολλές άλλες υπέροχες μυρωδιές αλλά είπα να ξεκινήσω με αυτές!

Ελπίζω να σας άρεσαν....φιλιαααά.... Πέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου